Andra Säsong

Sommarkvällar i trädgården

Ikväll grillar vi! Blåregnet blommar, och trädgården är som allra finast att vara i just nu. Det är så härligt nu när försommarkvällarna är så långa och ljusa, man får ut så mycket mer av dagen. Under vinterhalvåret brukar man stressa hem efter jobbet, laga mat, och sedan anse att kvällen redan är slut och det inte är någon idé att ta sig för något när klockan är åtta, eftersom det ändå redan är mörkt. Men nu! Nu hinner man grilla, gå hundpromenad, baka sig en liten rabarberpaj på rabarbern som växer i landet (det ska jag göra ikväll!) och ändå hinna med att avsluta kvällen med ett avsnitt ur någon trevlig TV-serie. När kvällarna är så här långa, och man hinner med så mycket mer, känns det inte heller särskilt jobbigt att gå upp tidigt dagen efter och gå till jobbet. För man kommer ju hem till ännu en sommarkväll, dagen efter. Trevlig kväll på er!

10 juni, 2013

3 kommentarer

  1. Precis så är det faktiskt, dagarna är verkligen längre och vi är så tacksamma för det. Vi har konstaterat att det dessutom känns som dagen blir ännu längre när vi startar den med en långpromenad innan frukosten. Konstigt med motion ibland, på sommaren känns den så mycket mer trevlig att utföra:)

    Hoppas grillkvällen varit fin och att pajen blev härligt pajig,
    kramar

  2. Härliga bilder, och vad glad man blir när någon är så positiv som du! Visst stämmer det vad du säger, ljusa kvällar gör livet ljust, så är det bara.

    Kram Mamma

  3. Så sant som det är sagt!!! Vilken ljuvlig blåregn ni har dessutom, underbar! BLev väldigt sugen på rabarberpaj nu också, kanske ska svänga ihop en sån ikväll kanske… Ha en fin kväll! Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration