Andra

Söndag och lugn helg

God söndagseftermiddag! Hoppas att ni har haft en lugn och skön helg. Eller en vild och galen, det är ju så klart inte fel det heller. Vi har lagat mat och fotat till ett reportage, och så har vi matsurfat hemma hos våra vänner Ylva och Magnus där man alltid får lyxig trerätters. Vi bjöds på sparrissoppa, tjälknöl och röda vinbär med tjinuskisås. Sen var vi riktigt mätta.

Idag har vi gått långrunda med Bally och mammas shih-tzu Melly, och hundarna har skuttat runt i snön och busat med varandra. Idag är det plusgrader, och jag har plockat fram ingredienser till varm choklad medan Olof laddar öppna spisen med vedträn. Eftersom vintern (förhoppningsvis) sjunger på sista versen får vi passa på och njuta av det bästa med den medan vi hinner! Men först ska jag svara på några fler av era kommentarer. Jag har varit lite, ähurm, dålig på att göra det, men jag utlovar härmed skärpning. Önskar er en riktigt mysig söndagkväll!

24 februari, 2013

8 kommentarer

 1. Får verkligen hoppas det är den absolut sista versen som dröser ner där ute just nu. Herr Mårtensson ser absolut inte fram mot cykleturen i morgon om vi säger så…
  Men att sitta i bästa fåtöljen med en pipa i handen denna söndagskväll, det ser han fram väldigt mot:)

  Ha en fortsatt skön söndagskväll,
  kramar

 2. Det låter som ett mysigt upplägg för kvällen för Herr Mårtensson! Olof är och tränar, han har då verkligen ingen respekt för att helga vilodagen. 😉

 3. Låter som en mysig helg ni haft! Ja, vi får verkligen hoppas att vintern går mot sitt slut nu… jag blir inte av med min hosta som jag nu har dragits med i över två veckor, hmpf.

  Stor söndagskram till er!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration