Andra

Söndag och lugn helg

God söndagseftermiddag! Hoppas att ni har haft en lugn och skön helg. Eller en vild och galen, det är ju så klart inte fel det heller. Vi har lagat mat och fotat till ett reportage, och så har vi matsurfat hemma hos våra vänner Ylva och Magnus där man alltid får lyxig trerätters. Vi bjöds på sparrissoppa, tjälknöl och röda vinbär med tjinuskisås. Sen var vi riktigt mätta.

Idag har vi gått långrunda med Bally och mammas shih-tzu Melly, och hundarna har skuttat runt i snön och busat med varandra. Idag är det plusgrader, och jag har plockat fram ingredienser till varm choklad medan Olof laddar öppna spisen med vedträn. Eftersom vintern (förhoppningsvis) sjunger på sista versen får vi passa på och njuta av det bästa med den medan vi hinner! Men först ska jag svara på några fler av era kommentarer. Jag har varit lite, ähurm, dålig på att göra det, men jag utlovar härmed skärpning. Önskar er en riktigt mysig söndagkväll!

8 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  24 februari, 2013 at 4:52 e m

  Får verkligen hoppas det är den absolut sista versen som dröser ner där ute just nu. Herr Mårtensson ser absolut inte fram mot cykleturen i morgon om vi säger så…
  Men att sitta i bästa fåtöljen med en pipa i handen denna söndagskväll, det ser han fram väldigt mot:)

  Ha en fortsatt skön söndagskväll,
  kramar

 2. Helena

  24 februari, 2013 at 4:55 e m

  Det låter som ett mysigt upplägg för kvällen för Herr Mårtensson! Olof är och tränar, han har då verkligen ingen respekt för att helga vilodagen. 😉

 3. Amy's piece of cake

  24 februari, 2013 at 5:01 e m

  Låter som en mysig helg ni haft! Ja, vi får verkligen hoppas att vintern går mot sitt slut nu… jag blir inte av med min hosta som jag nu har dragits med i över två veckor, hmpf.

  Stor söndagskram till er!

 4. Helena

  24 februari, 2013 at 6:25 e m

  Håller med Amy, vi vill ju se snödroppar och vintergäck nu! Krya på dig!

 5. Malin - Stjärnflocka

  24 februari, 2013 at 8:32 e m

  Vilken ljuvlig bild!!! 🙂
  Kram Malin

 6. Memelie

  24 februari, 2013 at 8:53 e m

  Det där var verkligen en god varm choklad! Var tvungen att prova. Supergott med en touch av kardemumma och kanel. Tack!

  Kram Lotta

  1. Helena

   25 februari, 2013 at 6:33 e m

   Vad kul att du testade chokladen! Jag tycker också att den är hyvens.

Lämna en kommentar