Andra

Söndagsförmiddagar i läshörnan

Min favoritsysselsättning på söndagsförmiddagar är att ta en extra påtår finkaffe, förflytta mig från frukostbordet till min läshörna, och sedan sippa kaffe och bläddra i någon mattidning. Jag gillar att sitta i min fåtölj och titta ut över trädgården och se hur den förändras med årstiderna. Sådant där tar man sig ju aldrig tid till att göra, men efter frukost varje söndag brukar jag göra det. Just nu ser trädgården ut som ett orange höstrum, och är riktigt fin i all sin färgprakt. Även om man kanske borde ge sig ut med lövkrattan inom en relativt snar framtid.

Utsikten åt andra hållet från min läsfåtölj är öppna spisen, och min nya ”förklädesinstallation”. (Om någon antecknar.) Till höger om spisen hade husets förra ägare en finfin platsbyggd ställning att ha ved i, som de till min stora förtret tog med sig när de flyttade. (Den gigantiska frysboxen i källaren – ni vet en sån där som man kan gömma folk i – står dock kvar och verkar ha gått i arv mellan husets ägare ända sedan sjuttiotalet.) Utrymmet till höger om spisen blev med en list med krokar på i alla fall ett perfekt ställe för förklädesförvaring! När man har en sådan framstående förklädesfetisch som jag har, så gillar man ju att kunna titta på sina förkläden.  

14 oktober, 2012

7 kommentarer

  1. Det ser underbart härligt ut!
    Jag längtar till den dag jag får plats med en mysig fåtölj som jag kan sitta och spana ut över en vacker trädgård i! 🙂

  2. Så underbart det låter, titta ut i ett vackert höstrum… När vi tittat ut idag så kände vi mest för att dra för gardinerna för att slippa grådaskig himmel och ösregn…
    Fast vi kan ju tjuvkika ut genom ert istället en stund och drömma oss bort!

  3. Låter som en riktigt skön söndag:) lövkrattan kan nog vänta lite till, de blir ju så f-bannat tunga löven när de är så BLÖTA som de är nu… Och fetischer har vi nog alla, bara det att jag har ganska många;)
    Kram Anna

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration