Andra Frukost

Söndagsfrukost

Jag älskar söndagsmorgnar. Man kan sova ut (tills Bally vill gå ut i alla fall 🙂 sitta länge vid frukostbordet, äta scones och läsa DN. Och så kan man äta amerikanska pannkakor med lönnsirap! För fyra personer behövs detta:

2 ägg
5 dl filmjölk
1-2 msk smält smör
5 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1 dl socker
1 msk vaniljsocker
2 tsk salt

Rör ihop äggen med filmjölken. Rör ner det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna för sig, och rör sedan ner dem i smeten. Stek pannkakor/plättar i stekpanna med smör som är ca 10 cm stora, eller så stora som du vill ha dem. Servera med lönnsirap och njut!
21 februari, 2010

9 kommentarer

  1. tack tack så mycket 🙂 hittade faktiskt en fin bakform som present till mig själv hos Bagaren&Kocken som min mamma fick betala, sen hittade jag finfina pastatallrikar till mig själv i present som mamma också fick betala. så det var ingen dum shoppingtur!

  2. Åååå vad mysigt. Själv klev man upp tidigt för att knata i -26 grader till jobbet. Men men pengar behövs ju alltid !! =0).
    Ha en trevlig kväll.

  3. Hej! Tack för komplimangen. Gillar din blogg och har den bland favoriterna som du kanske märkt. Våra namn är väldigt lika ja, märkte det ockå för ett tag sedan. 🙂 Testpanel på ditt jobb låter som ett bra intiativ. Kakor är ju aldrig fel. Hahaha… Det med att dina kolleger skyller sina viktuppgångar på dig känns också igen. Jag bakar mycket både hemma och på jobb. Äter knappt något av det själv utan det roliga är att baka och bjuda andra, dvs. frysa in till besök, kollegerna får sin del och min käresta sin del. 🙂 Ha det.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration