Andra Frukost

Söndagsfrukost på terrassen

Äntligen kan man börja sitta utomhus och äta sin söndagsfrukost!

Vi dricker kaffe, Bally låtsas att han inte har fått mat på en vecka, och alla träden håller på att slå ut. Allt är precis som det ska.

Dagens DN bjöd dessutom på riktig kvalitetsläsning i form av grillrecept från duktiga matskribenten Lisa Lemke. En mycket trevlig början på söndagen, med andra ord!

8 maj, 2011

10 kommentarer

  1. Hej! Visst är det härligt att kunna sitta ute och njuta av söndagsfrukosten.Det såg riktigt inbjudande ut det som bjöds på hemma hos er. Vi njuter på vår altan som har ett vackert körsbärsträd presic utanför.Mumsig frukost med nybakat grötbröd och en fin utsikt!!Överträffade mig själv med att baka bröd tidigt på morgonen.Njut nu av söndagen och all solen!! Kram Lenita

  2. Har du en Hello Kitty-brödrost? Så gulligt! Och härligt att sitta ute, önskar så att jag hade en trädgård. Istället blev det brunch inne med bästa tjejerna, bra det med.

  3. Haha, jodå, den bränner in Hello Kitty-huvuden på brödskivorna också. Men om det ska synas tydligt så måste man ha riktigt tätt, vitt bröd. Lite som klorinblekta tvättsvampar.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration