Andra

Söta tékannor och ha-begär

Ibland när jag ser något fint får jag ett enormt ha-begär. Eller ibland och ibland, det händer nog ganska ofta… Häromdagen när jag var på stan såg jag den här söta lilla tékannan med matchande burkar på Kahls kaffe på Baronen i Kalmar. Nu behöver jag i och för sig ingen tékanna. Jag har redan en som jag nästan aldrig använder, det blir onödig disk och man gör ju ändå sitt té direkt i tékoppen. Men ändå… Det är inte utan att man blir lite sugen. För vem blir inte på bra humör av färglada cupcakes?

23 mars, 2010

7 kommentarer

  1. ååååh, vad fina! de där skulle ju passa perfekt in bland alla rosa saker i mitt kök, jag fick ju nääästan en sån där kakburk i födelsedagspresent. synd att jag står med dubbla hyror i 3 månader framåt, men drömma går ju 😉

  2. Dem var verkligen jättesöta. Ja vem får inte ha-begär 🙂 jag brukar försöka sova över saken och kan jag inte glömma den brukar jag gå o köpa den. Men oftast brukar jag faktiskt inse att jag inte behöver det nödvändigtvis 🙂

  3. Så söta!
    Såg att du är med på hemmakonditor.se med! Håller tummarna för dig med, trodde seriöst att ditt chokladmousserecept skulle vinna förra veckan. Undrar varför det inte gjorde det… lät ju fantastiskt gott 🙂

  4. Vilka söta saker! Jag förstår precis hur du tänker, man vill ha fast man kanske inte har plats eller använder det man redan har. Men är det fint så vill man ju ha den bara för att kunna titta på det.

  5. Vet precis hur det är… Gick på Tindra på köpstan idag. Skulle bara kika (är ju nästan aldrig på köpstan), yeah right… Men det blev presenter också 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration