Andra

Söta tékannor och ha-begär

Ibland när jag ser något fint får jag ett enormt ha-begär. Eller ibland och ibland, det händer nog ganska ofta… Häromdagen när jag var på stan såg jag den här söta lilla tékannan med matchande burkar på Kahls kaffe på Baronen i Kalmar. Nu behöver jag i och för sig ingen tékanna. Jag har redan en som jag nästan aldrig använder, det blir onödig disk och man gör ju ändå sitt té direkt i tékoppen. Men ändå… Det är inte utan att man blir lite sugen. För vem blir inte på bra humör av färglada cupcakes?

7 Kommentar

 1. Pernilla

  23 mars, 2010 at 7:07 e m

  ååååh, vad fina! de där skulle ju passa perfekt in bland alla rosa saker i mitt kök, jag fick ju nääästan en sån där kakburk i födelsedagspresent. synd att jag står med dubbla hyror i 3 månader framåt, men drömma går ju 😉

 2. Sofie

  23 mars, 2010 at 8:25 e m

  Du får väl ha en tebjudning!!! Då MÅSTE man ha en tekanna…..:)

 3. Yasemin

  23 mars, 2010 at 9:51 e m

  Dem var verkligen jättesöta. Ja vem får inte ha-begär 🙂 jag brukar försöka sova över saken och kan jag inte glömma den brukar jag gå o köpa den. Men oftast brukar jag faktiskt inse att jag inte behöver det nödvändigtvis 🙂

 4. Linda

  23 mars, 2010 at 9:59 e m

  Så söta!
  Såg att du är med på hemmakonditor.se med! Håller tummarna för dig med, trodde seriöst att ditt chokladmousserecept skulle vinna förra veckan. Undrar varför det inte gjorde det… lät ju fantastiskt gott 🙂

 5. Tulipan´s bakverk

  24 mars, 2010 at 6:24 f m

  Jätte söt!.. men du… spana in burkarna.. dom behöver man alltid 😛

 6. I Nadjas kök

  24 mars, 2010 at 7:56 f m

  Vilka söta saker! Jag förstår precis hur du tänker, man vill ha fast man kanske inte har plats eller använder det man redan har. Men är det fint så vill man ju ha den bara för att kunna titta på det.

 7. Remsan

  24 mars, 2010 at 8:12 e m

  Vet precis hur det är… Gick på Tindra på köpstan idag. Skulle bara kika (är ju nästan aldrig på köpstan), yeah right… Men det blev presenter också 🙂

Lämna en kommentar