Andra

Sovstund = kaffestund

God fredageftermiddag! Jag sitter och knappar så tyst jag bara kan på tangenterna för att inte väcka Lily. Dagvilan är viktig. Och jag vill dricka mitt kaffe. (Winwin för båda.) Vi är i fasen att gå över till att sova en gång om dagen, och då är det ju bra om den sovluren varar längre än en halvtimme. Häromdagen snubblade Olof i trappan med ett brak när Lily hade somnat, och min första tanke var “han väcker barnet!” istället för “hoppas att han inte slog sig“. Hoppas att jag blir uppvaktad på Mors dag ändå. Hähä.

Ikväll blir det the one and only fredagspasta, och om andan faller på ska jag köpa några glada hortensior att plantera utanför ytterdörren. Påskliljorna jag satte i april har varit vissna och legat i horisontellt läge i en månad nu.

Nu ska jag smyga ut i köket och sanera matplatsen från ärter och ris som någon har kastat kring sig. Såvida inte Bally tagit hand om det redan, vill säga. Han är hjälpsam, på det sättet. Önskar er alla en trevlig fredag!

4 Kommentar

 1. Tässan

  29 maj, 2015 at 1:56 e m

  100% igenkänningsfaktor ☺️ Kramis

  1. Helena

   17 juni, 2015 at 10:27 f m

   Hähä, skönt att höra. 🙂

 2. http://acarolinas.blogg.se

  1 juni, 2015 at 3:44 e m

  hehe, det är tufft när de slutar sova helt på dagen. min son är 3 och han håller på att fasa ut eftermiddagsvilan, men han behöver den fortfarande dock. han somnar till vid 17 ibland på helgen, då är det kört inför nattningen 😉

  1. Helena

   17 juni, 2015 at 10:28 f m

   Oj, ja, den tiden kommer sen också…. Kram!

Lämna en kommentar