Andra

Stockholm tur och retur

Idag har varit en fullspäckad dag; efter att ha varit en kort stund på kontoret imorse bar det sedan av till Stockholm över dagen. Det tar 55 minuter att flyga mellan Kalmar och Bromma med SAS eller Kalmarflyg, så det går i en handvändning. Eller Käääälmaflyyg som vi uttalar det här nere. Sedan gick jag på mässa i Älvsjö med jobbet innan jag tog ett kvällsflyg hem, och nu sitter jag här hemma i huset på Öland och är mätt på pastakuddar med parmaskinka och förundras över hur mycket man kan hinna med på en dag. Det känns ju alltid som att man har hunnit med extra mycket om man har varit långt borta.

Och ett hett tips till singeltjejer som bor i Stockholm – åk till Älvsjö. Mässan som pågår just nu är Nordens största inom bygg och VVS och besöks till cirka 97% av män. Så vet ni. No further comments.

Nu ska jag krypa upp i min fåtölj och planera reportage jag ska skriva. Önskar er en härlig onsdagkväll!

8 Kommentar

 1. Kitty Lingmerth

  21 mars, 2012 at 7:16 e m

  Vad kul! Dir hade jag också gått om jag inte haft en liten bebis på 2,5 månad. Blev lite avis nu. Min kära bror var där också och sa att det var mycket intressant.

  Ha en fin onsdagskväll!

  /Kitty

 2. Moma

  21 mars, 2012 at 7:57 e m

  Tack för tipset, jag ska genast bege mig till mässan!

 3. Mårtenssons kök

  21 mars, 2012 at 8:04 e m

  Härligt med storstadsutflykter, visst känns det faktiskt som dagen blir mycket längre!

 4. Ekenäsliv

  21 mars, 2012 at 8:15 e m

  Halloj!! Kul att dagen blev bra=)
  Kul att prata med dig en stund idag. Min läkare kom sedan och allt gick bra, fast jag var gaaaaalet nervös.
  Spännande med reportage, är det i Barran eller?
  Ha de fint!
  Kram Anna

 5. Mary

  21 mars, 2012 at 8:44 e m

  Hihi, det ska jag verkligen hälsa mina singelvänninor. De kommer bli fullständigt lyriska 😉 Stackars karlar…:P

  Hoppas sthlm behandlade dig väl, vi hade ju ett underbart väder idag!

 6. Kaksmulan

  21 mars, 2012 at 10:37 e m

  Låter som en bra men häktisk dag men bilden utlövar ju lite go avkoppling också.

 7. Kaksmulan

  21 mars, 2012 at 10:37 e m

  Låter som en bra men häktisk dag men bilden utlövar ju lite go avkoppling också.

 8. Mariette

  22 mars, 2012 at 7:32 f m

  Ja det måste kännas som att man hunnit med mycket…Och det är ju alltid en skön känsla tycker jag!

  Funderar på om du skrivit vad du jobbar med, blev lite nyfiken nu…*haha*..

  Ha det fint i våren!

  Kram Mariette

Lämna en kommentar