Andra Café och fika Tidningar

Stulna fikastunder

Ha! Idag när Lily var på dagis somnade Evelyn i sin babysitter och slumrade i 20 minuter, och då passade jag på minsann! Häromdagen damp senaste numret av Donna Hay ner i brevlådan, så jag fluktade över de vackra bakelserna i tidningen samtidigt som jag knaprade på mina havrekakor och drack en koffeinfri cappuccino med skummad havremjölk. Kaffe ska ju helst undvikas vid kolik, men jag har testat ett tag nu att dricka en kopp koffeinfritt kaffe, och det har funkat bra. Evelyn har i alla fall inte skrikit mer än hon brukar göra. Och vad GOTT det är att få dricka kaffe igen! Även om det må vara koffeinfritt och med havremjölk. Små fikastunder är verkligen inte att förakta, de betyder mycket mer än man tror för välbefinnandet!

8 februari, 2017

4 kommentarer

  1. Så skönt med en egen stund. Jag har förstått att er lilla har det svårt med sin mage och att så klart är jättejobbigt för er. Det är en klen tröst att det går över, när bebisen skriker som värst. Bra att du kan njuta av en kopp, även om det inte är detsamma. Efter ett tag utan kaffe blir man inte så nogräknad som innan, eller hur!? Ha en fin dag!

    1. Tack för peppen Erika! Ja, magen krånglar på henne, precis som på Lily. Men nu är hon ju tre månader, så jag hoppas att det vänder snart. Det har faktiskt redan blivit lite bättre, hon är mer nöjd dagtid nu än hon var förut.

  2. Hur gör man för att havremjöken inte ska skära sig m kaffet? Jag har börjat äta mjölkfritt och en av de grejer jag saknar är mjölk i kaffet. Kan inte äta nötter så nötmjölk är uteslutet. Testat kokosmjölk men det blev rätt tjockt…
    Mitt kaffe m havremjölk blir liksom grynigt, som att det skär sig. Men det smakar bra.
    Hoppas koliken ger med sig!

    1. Hej Lotta! Jag använder Oatlys baristamjölk. Den är i en grå förpackning och heter Ikaffe, man får skaka om den lite innan man häller i den, men den är super! Jag skummar den, så blir den toppen, men den är bra oskummad också. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration