Andra

Sveriges Nationaldagstårta

Inga fingrar skadades under tillagandet av denna tårta. Ifall någon nu blev orolig av att se mig med kniven i högsta hugg. Jag brukar ju skada mig i köket… Bilden visar komponerandet av mitt bidrag till Sveriges Nationaldagstårta, en tävling som Arla anordnar. Jag kan ju inte tala om vad som är i min tårta, men jag kan i alla fall avslöja att den innehåller klassiska tårtbottnar. Själv brukar jag dela tårtbottnarna med en kniv (vilket kan vara lite marigt, men det har gått bättre och bättre med årens gång…) men min spanska kompis Pilar brukar dela sina tårtbottnar med en sytråd som hon håller uppspänd mellan båda händerna och sågar genom tårtan med, och det fungerar också bra och är dagens husmorstips från mig denna söndag.

För att läsa mer om Arlas tävling och skicka in ett bidrag, klicka här.
21 mars, 2010

4 kommentarer

  1. du är alltid söt när du läg din bild i din blog hehe..jag vet inte om Sveriges Nationaldagstårta förut tack för din information så när 6 juni ska jag baka en tårta och bjuda mina kompisar..;)

  2. Mattias står i A42:19, ACP Luftbehandlingsprodukter. Ska hälsa honom att du står, då MÅSTE han ju gå till dig!!!! KRam Anna

  3. Vad spännande att se vad det blir för en tårta.Den blir säkert jättefin och god. Tänkte baka en nationaldagstårta om nån vecka eller så…kanske när det blivit lite vårigare.
    Trevlig vecka, kram Louise

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration