Andra Kyckling

Tacksamma balsamicokycklingen

Idag har vi varit så effektiva att det nästan hade varit skönt att vara ledig imorgon för att ta igen sig. Vi har röjt runt hemma, fortsatt med garderobsrenoveringen, tvättat alla sofföverdrag, gjort klassikern och fullständigt spräckt det ena och dessutom blodat ner det i den smått våldsamma ansatsen att trä över det på soffan (dock innan det sprack), svurit över det hela, åkt till Ikea, investerat i ett nytt, hittat fler saker som vi behövde, bakat kakor, gjort müsli och nu avslutningsvis kyckling med balsamicosås. Receptet hittar ni här, det är en riktig Remsan-klassiker. Nu ska jag parkera mig i soffan (med nytt och fräscht överdrag) och vila ut framför Pan Am på TV 3. Pust.

30 oktober, 2011

8 kommentarer

  1. Vi har också varit på ikea idag. Och för första gången tror jag, åkt hem bara med det vi tänkt. Berra har svurit en hel del, men mest över barn som springer iväg med skruvar och gasar med skruvdragaren. Får se hur detta slutar… Kanske ska slå upp en kall öl i ett glas, bara för säkerhets skull 🙂

  2. Gud jag blir trött bara av att läsa allt ni haft för er…! Men det känns ju så bra efter en sådan dag, speciellt när man avslutar med en god middag!

  3. Men jösses, det låter inte riktigt bra det där med nerblodade sofföverdrag… Våra sofföverdrag har de slutat tillverka upptäckte vi sist vi var på IKEA… Men som tur är så finns det andra som tagit över den sysslan:)

    Låter som en riktigt bra idé med bloggträff på Öland, eller i Kalmar, det går väl tåg eller hur? Sommaren är här fortare än vi anar…

  4. Gode tider vad ni hunnit med mycket….jag får dåligt samvete över att jag borde göra en del,men slöar lite för mycket:-) Mums med den goda kycklingen,hoppas den smakade himmelskt gott! Kram.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration