Andra Kokböcker

Tårta och sallad i kokbokshyllan

Hallå ute i stugorna! Igår blev det inget inlägg, istället var det sommarfest med jobbet för hela slanten. Vi hade en jättehärlig dag i solen här på Öland, som avslutades med middag på restaurang Byttan i Kalmar där de som orkade då och då kastade ett getöga på matchen. Matcherna som pågick i armbrytning över matbordet var mycket intressantare.

Bilderna i det här inlägget är på två böcker som vi gav bort när vi bedrev kvalitativ matsurfning i helgen. I lördags åt vi tårt-lunch hos Liv. Eftersom hon är så duktig på att baka (och för att hon fyllde år) fick hon Lomelinos Tårtor som är skriven och fotad av den superbegåvade tjejen bakom bloggen Call me Cupcake. Självklart snyltbläddrade jag lite i boken innan jag gav bort den, och kom fram till att jag nog måste köpa ett exemplar till mig själv också.

Likadant med boken Matiga Sallader av Caroline Hofberg som vi gav i födelsedagspresent till Linda senare på kvällen där vi även åt middag – jättefina bilder och användbara recet! Och då är jag inte ens särskilt mycket för sallad.

20 juni, 2012

5 kommentarer

  1. Just de där böckerna har jag också gått och spanat på ett tag. Det är så fullt i kokbokshyllan bara men om man sorterar ut några gamla kanske man kan få fylla på lite ;).

  2. Mm, den där tårtboken har jag siktat in mig på. Frågan är om det är några tårtor som jag kommer våga mig på att baka. Fasligt tjusiga är hennes kreationer i alla fall.

    Kram Malin

  3. Så fina böcker, den där om tårtorna har jag kikat på med:) Då förväntar vi oss massa stordåd till tårtor framöver nu då;)
    Önskar dig och familjen en fin mifsommarhelg!
    Kram Anna

  4. Men gud vad fint Helena! Tusen tack för de fina orden! Och förresten så kom jag inte hit för att jag googlade på min bok utanför att jag bläddrat igenom flera sidor av din blogg 😉 Den är underbar, som vanligt!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration