Andra

Tårta till alla!

Jag har fått fina awards av Yasemins Kök, Systrarna Yster, I Nadjas Kök, Bagerskan och Tulipans Bakverk. Man tackar och bugar! Egentligen ska man ju skicka vidare awarden till sju andra bloggar, men jag tycker det verkar som att alla redan har fått den här awarden, och dessutom anser jag att alla duktiga matbloggare därute är värda en stor tårtbit för att de hela tiden inspirerar oss alla att laga lite godare mat, och sätter guldkant på vardagen. Däremot kan jag, som sig bör, bidra med sju fakta om mig själv för den som orkar läsa:

…Om man ska sätta en tidpunkt på när mitt matintresse började, så var det nog när jag var med pappa på en av båtarna han jobbade på, innan jag började skolan, och fick vara hos kocken Oskar i köket och hjälpa honom. (Tveksamt om han såg det som att jag hjälpte honom, men jag hade roligt i alla fall.) Jag undrar vad kocken Oskar gör idag?

…Jag har bott i Sverige, Spanien och Tyskland.

…Jag är en hästtjej och älskar att vara i stallet och att vara ute i skogen och rida.

…Fram tills jag var 18 var mitt största intresse dans, och jag la större delen av min fritid på att träna och på att åka runt på danstävlingar. Därför är So you think you can dance mitt favoritprogram på TV!

…Jag har en magisterexamen i internationell marknadsföring.

…Jag är pinsamt dålig på matematik, det är tveksamt om jag skulle kunna hjälpa en sjätteklassare med matteläxan.

…I tio fall av tio är jag hellre hemma och äter glass och kakor än åker till gymmet och tränar.
9 februari, 2010

5 kommentarer

  1. Jag dansade också mycket när jag var liten bl.a. jazzdans, afrodans och salsa. Älskar än idag att gå ut o dansa. 🙂 Jättekul att läsa lite mer om dig 😉 Håller tummarna för att din dröm om att ge ut en bok också går i uppfyllelse. Vi bloggare skulle kanske slå ihop oss och ge ut en bok tillsammans. Kram…

  2. Grattis Helena till awards du är väl värd det och jag som har förmånen att få äta din mat och dina underbart goda efterrätter, vet att du är jätte duktig i köket.
    Ha en underbar dag Kram Svärmor

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration