Andra Tävling

Tävling – Vinn en självgående såsvisp! OBS! Tävlingen är avslutad.

Nu kan ni vinna den automatiska såsvispen Stirr! Man ställer bara ner såsvispen i kastrullen och trycker till på knappen, så surrar den omkring för sig själv i kastrullen medan man ägnar sig åt annat. ”Visp-benen” kan man sedan diska i diskmaskinen. Hur tacksamt som helst. Tävlingen anordnas av Prylpunkten.se, och det är jättelätt att vara med och tävla. Det enda du behöver göra är att gilla Prylpunkten på Facebook, det gör du enklast här, och sedan lämna en liten kommentar till det här inlägget så jag vet att du är med och tävlar. På söndag kväll drar vi en vinnare!

Jag har själv en sådan här såsvisp, och kan intyga att den är precis lika bra som den verkar! Syrran gav mig en till första advent, och i brist på såskok premiärtestade jag den i glöggen jag ändå var igång med. Därav den något tunna såskonsistensen. Rekommenderat butikspris är ca 320 kr, och man kan läsa mer om den här.

27 februari, 2012

57 kommentarer

 1. Klart jag är med o tävlar!!!! Verkar ju supersmart, måste säga att jag tittar med liiiiite skeptiska ögon, men säger du att det funkar så tror jag dig 🙂 Kram Anna

 2. jag är gärna med & tävlar! vore suveränt att ha en självgående visp närman har en ettåring att jaga (oftast runt middagstider) runt och verkligen inte har tid med att stå & vispa för hand.//Therese

 3. Det kan vara något som gått i arv från min mormor, för precis som hon så gillar jag fiffiga saker. Den här vispen passar definitivt in under den kategorin. Jag är med!!

  //Linda

 4. Klart att jag vill vara med och tävla. Det där med att glömma att vispa i såsen är jag hopplös på. Vore hur bra som helst.

  Har gillat på fejjan också 🙂

 5. Ohh, jag är självklart med och tävlar! Med 4 barn hemma, varav alla är under 8 år så skulle jag behöva 8 armar… Den här skulle passa i vårat kök, tänk att jag skulle slippa bränna all sås hela tiden, mellan blöjbyten och annat. ;-D

 6. Jag är med! Har gillat på facebook!! Hoppas jag vinner!! Jag och min kille ska snart flytta in till våran första gemensamma lägenhet och det skulle vara en toppenbra inflyttningspresent! Dessutom har jag aldrig vunnit en tävlig förr, inte i nått. Men jag hoppas verkligen att jag vinner denna!!!!

 7. Jag går in och gillar på facebook och hoppas på att få prova denna coola visp!! Skulle bli en fin present till min man som fyller 45 år och plötsligt blivit galet matintreserad!

  Kram Anna

 8. Sv: Nej det är aldrig kul att va sjuk.. Ben n jerrys och te är värlens bästa medicin! Men har bara te just nu.. 🙁 Men det hinkar jag i mig!! 😀

 9. Hej Helena

  Kan en dansk husmor også være med i din konkurrence? Vi laver jo MEGET sovs i Danmark så det vil da være skønt med et selvpiskende piskeris.

  Hilsen Hannah
  hballing1@mmm.com

 10. Nu har jag gillat.. Jag tror den där grejen passar till vår mannagrynsgröt oxå.. Skulle passa superbra så att man kan passa på att fixa till sig medans gröten blir vispad helt automatiskt. Camilla Björklund heter jag..

 11. Jag måste erkänna att jag är i stort behov av denna. Med lite tur hoppas jag att vinna. Om så vore fallet blir jag en mycket lycklig kvinna. Kram, Mia Bäckström.

 12. Vilken suverän uppfinning! Har jag turen att vinna, ska jag överraska mannen min med vispen. Han älskar såser av alla dess slag!

  Kram Ellinor

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration