Andra

Tävlingen avgjord!

Blommor till vinnaren! Ja, ähurm, bildligt talat, alltså. För vinnaren får ju en två-personers matkasse från Familyfood! Och vann – det gjorde Alexsandra Hullberg. Grattis Alexsandra! Maila mig din adress på h.sjogren@gmail.com så styr vi upp det hela.

Då var det måndag, för övrigt. Hoppas att ni haft en bra helg, kära vänner, och känner er redo för en ny vecka. Oj, vad hurtigt det lät. Har ni ens fått förmiddagsfika än? Om inte, så röstar jag för att det är dags för det nu. I allra högsta grad. Är det måndag så är det.

2 Kommentar

  1. Mamma

    3 september, 2012 at 3:04 e m

    Men så himla roligt!!! Kom hem från jobbet och var allmänt seg och trött, inte van att arbeta efter 1½år hemma med barnen. Och så sätter jag mig med datorn och ser att JAG vunnit!!!! JIPPI!!! Och delad glädje är dubbel glädje!! Eftersom jag inte har möjlighet att få levererat till min stad så ska jag med glädje ge bort kassen till mina goa vänner på andra sidan sjön!!!!

  2. Helena

    4 september, 2012 at 9:02 e m

    Jättegrattis till dig! Tycker det är så gulligt att du har varit med och tävlat med inställningen att du skulle ge bort kassen. 🙂

Lämna en kommentar