Andra Kokböcker

The Smitten Kitchen Cookbook

Ikväll har jag bläddrat i ett av mina senaste inköp från Amazon: The Smitten Kitchen Cookbok. Även här är det en populär amerikansk matbloggare som fått bokkontrakt och gjort sin blogg till bok, precis som What Katie Ate och Canelle et Vanille. Den här bloggen är kanske inte lika mycket av en layoutfest som de två andra böckerna är med sina fantastiska foton, (What Katie Ate är ju faktiskt ren porr i matfotoväg) men den kompenserar upp det gott och väl med en god dos humor.

Bloggen The Smitten Kitchen skrivs av Deb Perelman som bakar och lagar mat från sitt pyttelilla kök i New York City. Recepten ser lovande ut, och som sagt – de roliga texterna gör både bloggen och boken läsvärd. 

30 januari, 2013

4 kommentarer

 1. Mmmm matporr är ju inte det sämsta 😉
  Tack för ditt besök och din gulliga kommentar.
  Det ska bli riktigt kul att lära sig att plåta med den nya kameran med sina nya objektiv. Det blir troligtvis MÅÅÅÅNGA mat- och bakbilder.
  Jag återkommer med stor sannolikhet till din blogg, matinspiration är ju aldrig fel.
  Ha de gott. Cat

 2. Hej! Fin blogg du har! I maj ska jag och min mamma återuppleva gamla minnen på Öland. Ska bo på i stora frö på strandnära. Vilka är dina smultronställen på ön? Tacksam för lite tips på cafeer, loppisar, gårdsbutiker och fin natur! Vicky

 3. Vicky – vad kul att ni ska åka till Öland! Strandnära är toppen, och de har världens godaste mat. (Och kaffet är GRYMT!!) Alla mina smultronställen finns under kategorin Öland som ligger längst ner i kategorilistan. Där finns ALLT. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration