Tid för godis
Är det någon gång man har tid att ägna sig åt sitt julgodis är det nu! Jag gillar mellandagarna, då julstimmet har lagt sig och man har nyåret framför sig. Lugna dagar som bäst tillbringas i fåtöljen under en filt framför filmer och dvd-boxar. Ja, nu har jag i och för sig jobbat i mellandagarna, men ändå. Godiset slinker ner riktigt bra ändå. Häromkvällen kom Liv förbi med en skål julgodis som hon kokat ihop; det var brända mandlar, mörk choklad med apelsinriv och underbart goda bountybollar. De sistnämnda är så goda att det är svårt att inte bli besatt. Ni ser ju själva hur taggad jag är.
Lycka i en skål! Nu har jag inget eget recept på bountybollar att komma med, men jag vet att det finns ett riktigt bra och tillförlitligt sådant här.
a piece of happiness
29 december, 2011 at 5:15 e mWOW säger jag som har browsat mig igenom din blogg. Vilka bilder, vilken lyster det är i dem. Vilka bakverk och mat. Man blir ju rentav hungrig 😉
LiseLotte
Mårtenssons kök
29 december, 2011 at 6:11 e mAlltså, de där bountybollarna, vi måste nog ta och prova dom även om det inte är jul längre. Det verkar vara en riktig hit om man ska tro alla som skrivit om dom:) Och av ditt ansiktsuttryck att döma…
Marion
29 december, 2011 at 11:39 e mMan har alltid tid för lite godis 🙂
Gottegrisen
30 december, 2011 at 8:29 f mPuh, jag borde verkligen inte konsumera mer julgodis, men de hinner säkert ta slut innan det nya året är här med alla sina läskiga nyårslöften ;o)
Gott nytt!!
//Linda
Coolaannna
30 december, 2011 at 8:46 f mHärlig vän det där!!! Ser hur gott ut som helst!!
Kram och Gott Nytt År till dig, mannen och hunden 🙂
Att vara någons fru
30 december, 2011 at 10:59 f mMääääh vad gott!