Grillat

Till grillfantasten

Har ni börjat grilla än? I lördags när jag var ute och gick med Bally i kvarteret hade alla barnfamiljer i området tänt sina grillar. Och som barnfamilj börjar man ju sin kvällsgrillning något tidigare än man gjorde innan man fick barn. Klockan fyra är numera helt normalt. De senaste helgerna har vi lunchgrillat många gånger. Lilys grillningspreferenser sträcker sig tyvärr inte mycket längre än till korv, men vi vuxna har i alla fall vågat prova lite nya saker. Och framförallt – Olof har provat sitt nya tändrör med namn!

En kille jag känner i Kalmar som heter Jonas har startat eget och börjat göra rostfria grillar på beställning, och nu har han även lanserat personliga tändrör. Det är ju den perfekta gåvan till grillfantasten! Man kan få sitt namn antingen i handtaget eller på själva tändröret, det får plats ca 10 bokstäver, och priset är 700 kr. Mer info finns på hans hemsida eller facebooksida.

Olof har varit inne på att grilla smörgåsar på sistone och sedan lägga olika sorters topping på dem. Just den här gången bredde vi de grillade brödskivorna med färskost, toppade med några skivor rostbiff som vi köpt i charken och la på lite kapris högst upp. Mycket gott!

Lily höll koll på pappas grillande från insidan av fönstret. 

28 april, 2016

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration