Andra

Tillbaka på jobbet

Då var man tillbaka på kontoret igen efter fyra veckors semester, tänk vad tiden går fort. Fast det är ganska trevligt att vara tillbaka också, såväl kollegorna som kaffemaskinen är riktigt hyvens. Jag har fortfarande några Italienbilder kvar att lägga ut på bloggen, som jag sedan kan drömma mig tillbaka till när regnet piskar mot rutorna. Vad fort det går att komma in i vardagen igen, med matlådor, rutiner och tider att passa. Vissa saker tänker jag dock vänta några veckor till med. Som det där med gymmet, till exempel. Jag tycker om att leva i förnekelse. Har ni börjat jobba än, eller är ni fortfarande lediga?

6 Kommentar

 1. Erika - Bakglädje

  9 augusti, 2011 at 12:31 e m

  Jag har inte börjat jobba än men snart. Längtar inte. 🙂
  Jag lever nog också i förnekelse… gymmet får gärna vänta ett tag till. 🙂

 2. Lenita från Bohuslän

  9 augusti, 2011 at 1:48 e m

  Avnjuter min 2:a vecka 🙂 har 2 veckors semester kvar…underbart!! Ute på långa promenader och har börjat träna Kettlebells,så roligt! Måste få upp flåset:-)Kram Lenita

 3. Matarkivet

  9 augusti, 2011 at 2:15 e m

  Har bara haft en vecka ledigt, men har ändå lite ångest inför jobbet imorgon, men det är iaf en mjustart med tredagarsvecka. 🙂

 4. Att vara någons fru

  9 augusti, 2011 at 2:17 e m

  Jag försöker få mig själv att förstå att jag faktiskt börjat jobba nu 🙂

 5. Helena

  9 augusti, 2011 at 5:06 e m

  Det där med tredagarsvecka låter smart, så skulle man gjort!

  Och kettlebells – coolt! Här är det bara hundpromenader än så länge, igår hann vi hem 3 sekunder innan himlen öppnade sig och bjöd på årets åskväder.

 6. Marèsalicious

  10 augusti, 2011 at 12:38 e m

  Hej! Yep, visst är det svårt att komma tillbaks till jobbet efter några veckors semester 😉 Jag har inte haft någon semester ännu men fredag är sista dagen innan mammaledigheten börjar, äntligen! Jag hoppas att bebisen kan vänta ett tag så att jag kan njuta av friheten 😉 Lycka till, och gymmet, skit i det, hundpromenader är ju också träning eller? 😉

Lämna en kommentar