Andra

Tillbaka på jobbet

Då var man tillbaka på kontoret igen efter fyra veckors semester, tänk vad tiden går fort. Fast det är ganska trevligt att vara tillbaka också, såväl kollegorna som kaffemaskinen är riktigt hyvens. Jag har fortfarande några Italienbilder kvar att lägga ut på bloggen, som jag sedan kan drömma mig tillbaka till när regnet piskar mot rutorna. Vad fort det går att komma in i vardagen igen, med matlådor, rutiner och tider att passa. Vissa saker tänker jag dock vänta några veckor till med. Som det där med gymmet, till exempel. Jag tycker om att leva i förnekelse. Har ni börjat jobba än, eller är ni fortfarande lediga?
9 augusti, 2011

6 kommentarer

  1. Avnjuter min 2:a vecka 🙂 har 2 veckors semester kvar…underbart!! Ute på långa promenader och har börjat träna Kettlebells,så roligt! Måste få upp flåset:-)Kram Lenita

  2. Det där med tredagarsvecka låter smart, så skulle man gjort!

    Och kettlebells – coolt! Här är det bara hundpromenader än så länge, igår hann vi hem 3 sekunder innan himlen öppnade sig och bjöd på årets åskväder.

  3. Hej! Yep, visst är det svårt att komma tillbaks till jobbet efter några veckors semester 😉 Jag har inte haft någon semester ännu men fredag är sista dagen innan mammaledigheten börjar, äntligen! Jag hoppas att bebisen kan vänta ett tag så att jag kan njuta av friheten 😉 Lycka till, och gymmet, skit i det, hundpromenader är ju också träning eller? 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration