Tillbehör till grillat
Ursäkta bloggtorkan! Nu är det inte långt kvar till bröllopet, och vi står i för fullt här hemma. Det är mycket som ska planeras och fixas in i det sista. Jag tror vi har koll på allt, men det hindrar oss inte från att springa runt och undra om vi verkligen har det. Nervösa har vi inte hunnit bli än, men det kommer nog snart det med.
Ikväll ska vi grilla med våra tyska vänner som har kommit hit för att vara med på bröllopet, och för att fjäska lite extra har vi gjort finfina tillbehör. Det till vänster är extra stora champinjoner som fyllts med getost, en skvätt olivolja och en kvist rosmarin, som sedan ska läggas på grillen.
Tomatfatet till höger består av uppskuren tomat blandad med basilika, med en dressing bestående av 1 msk honung, 4 msk olivolja och 2 tsk vitvinsvinäger. Som dekoration har jag lagt på några lavendelblommor och ett par kvistar timjan.
Anna
13 juli, 2011 at 3:15 e mKOM IHÅG ATT NJUTA fina ni! Jag tyckte jag gjorde det, men när det väl närmade sig glömdes små saker (som i o för sig inte spelar så stor roll så här i efterhand, men som jag just då tyckte att jag borde minnas) Kramar i massor!
Tulipan´s bakverk
13 juli, 2011 at 3:53 e mÅhh vad spännande.. antar att det är i helgen ert fina bröllop kommer att vara. Då håller jag tummar och tår för att ni får fint väder… fast några droppar regn i brudparets hår är ju för ett livslångt lyckligt äktenskap.. 😉
Lycka till på er stora dag!
Kram Stina
Matarkivet
13 juli, 2011 at 4:28 e mHoppas ni får en underbar bröllopsdag! Ha en mysig kväll med era vänner och den goda maten. Feel free att skicka en grillad svamp till mig 😉
Lenita från Bohuslän
13 juli, 2011 at 7:45 e mHej! Visst är det härligt med bröllopsplanering :-)Nervositeten kommer nog…sen :-)När ni står i focus på bröllopsdagen. Men det är bara att njuta! Underbara bilder…igen!!! Tänker på kokboken som du måste få till nån gång.Du har en helt egen,underbar stilsom du skall ta tillvara på. ha nu en underbar kväll med vännerna! Kram Lenita
Lisa
13 juli, 2011 at 8:02 e mChampinjonerna måste testas! Jag älskar getost!! Sen har jag sett nåt recept med tortillabröd fyllda med avokado och mozarella som grillats. Jag måste lära mig att det GÅR att grilla annat än bara korv å kycklingfile! *s*
Sofia
13 juli, 2011 at 8:40 e mÅhhh vad roligt att få bli man och hustru kan tänka mig att det är mkt som ska hållas koll på : ) ser fram emot bilder från er dag : ) kram Sofia
Hovkonditorn
14 juli, 2011 at 1:02 f mLycka till med bröllopet! Svamparna och tomaterna ser mycket goda ut.
Barfotaflickan
14 juli, 2011 at 7:24 f mOj, så gott det ser ut!!! Hoppas ni får en alldeles ljuvlig bröllopsdag!
Vi mötts i Gårdby i måndags, lite märkligt när man läser någons blogg och springer på, det är som att man känner dig 😉
Stort Lycka till med ert bröllop och all Lycka i framtiden =)
Kram Anna
Emma
14 juli, 2011 at 7:51 f mVad roligt att det snart är dags! 🙂 Glöm inte att njuta av dagen!
Att vara någons fru
15 juli, 2011 at 7:23 f mIiiiiiih bröllop!!!!! *studsar upp och ner* Jag är så jäkla glad för din skull!
charlotta
16 juli, 2011 at 9:04 e mDu, jag hoppas verkligen att ni har haft världens finaste dag tillsammans med era nära och kära! Har tänkt på er några gånger idag kan jag lova. GRATTIS till er båda!
Sannas Goda
17 juli, 2011 at 10:39 f mSmarrigt!
Helena Ljunggren
17 juli, 2011 at 11:50 f mGrattis!
Att vakna som fru är något alldeles särskilt! Jag är helt övertygad om att ni hade en alldeles, alldeles underbar gårdag!
MARCO PASHA
18 juli, 2011 at 2:34 e mYour blog looks great. Congratulations on your wedding . The tomatoes and mushrooms look devine. I'm a new follower.
jenny
29 juli, 2011 at 12:36 e mKlänningen var ju bara för underbart fin! 🙂