Tilltugg till drinken
Sist vi hade gäster hade vi svulstiga planer på en riktigt avancerad välkomstdrink. Dessa planer gick i stöpet utanför Systemets igenbommade dörrar då vi insåg att de hade stängt för att det var Allhelgona. Därför fick våra gäster dricka fejkchampagne från Tyskland istället, med färska hallon i för att piffa upp lite. Helt okej ändå som välkomstdrink, faktiskt.
Skål på er, nu är det fredag! Häpp!
Åsa/En Sida Med Mat
7 november, 2009 at 8:08 f mHåller helt med om att drinktilltugg kan ersätta förrätt!!
Är ju så gott och man kan ha flera olika varianter.
Min favorit just nu är brieost på kex toppad med en italiensk chilimarmelad.
Så himla gott!!!!
Ha en bra helg! Åsa.
Kryddburken
7 november, 2009 at 9:28 f mUnderbara bilder! Såg ut som ni fick en trevlig fredagkväll minsann!
Linda
2 januari, 2011 at 9:47 f mVilken bra blogg! Jag har hittat massa recept som jag vill prova. Var i Kalmar köper du den goda fetaosten?