Andra, Förrätter, Vegetariskt

Toast med getost och sparris

Vill man äta varma mackor de luxe ska man pimpa dem med getost och sparris! Detaljerade receptinstruktioner känns överflödiga, det enda man behöver göra är att hälla olivolja på några skivor lantbröd, snabbfräsa lite sparris i en stekpanna och sedan lägga sparrisarna på brödet, och avsluta med att smula över getost. In i ugnen i ca 10 minuter på 225C, sedan är det klart! Perfekt som kvällsmat. Eller förrätt, för den delen. Ett bra vitt vin att dricka till är Boulder Bank från Nya Zeeland.

12 Kommentar

  1. Sofia

    22 mars, 2011 at 7:48 e m

    MUMMA : ) kram Sofia

  2. Remsan

    22 mars, 2011 at 8:21 e m

    Snacka om pimpade varma mackor! Så gott!

  3. Cupcakesfluffan

    22 mars, 2011 at 8:29 e m

    Så härligt gott det ser ut 🙂

  4. Hanna

    22 mars, 2011 at 9:04 e m

    Snacka om vardagslyx! 🙂

  5. Sofie

    22 mars, 2011 at 9:29 e m

    Oh la la!!! Flott!! Vårfeelings!!

  6. Alexandra - kärlek på tallrik

    22 mars, 2011 at 11:16 e m

    det kallar jag varma mackor! Lite roligare än den gamla vanliga löken och osten jag brukar köra med 😉

  7. Malin

    23 mars, 2011 at 5:46 f m

    Här snackar vi varma mackor!! Lite annat än våra med tonfisk, ananas och ost 😉

  8. Cilla

    23 mars, 2011 at 9:09 e m

    Ååh sånt här får man inte visa! Ska verkligen prövas inom en mycket snar framtid!

  9. Mor-Mia

    24 mars, 2011 at 11:49 f m

    Mmm älskar allt med chevré!

  10. Sandra

    25 mars, 2011 at 6:23 e m

    Gott gott! Bra kombo med getost och sparris! Mums!

Lämna en kommentar