Andra Säsong

Tomatfjäsk

Nu har jag fjäskat för mina tomater, minsann! Jag fick ett par hoppfulla små tomatplantor av min kompis Liv för ett par veckor sedan, och har varje kväll tittat på dem med en släng av dåligt samvete för att jag inte har tagit mig tid att plantera om dem i större krukor. Att vara blomma hemma hos mig är inte det lättaste, ibland tar mamma hem mina krukväxter till sig i ren protest, för att låta dem gå på rehab. Men nu ska de frodas, de små rackarna, så att de blir riktigt stora och fina så att jag kan äta upp dem senare i sommar. Hähä.

Bally och jag går helhjärtat in för planteringen. Bally har hemliga förhoppningar om att det ska växa tuggben på plantorna framåt juli, och ser därför till att visa lite extra intresse.

19 maj, 2011

10 kommentarer

  1. Vilken otroligt söt bild på dig och bally! 🙂 Jag fick en tomatplanta av min bror. Jag slänger också en blick av dåligt samvete då och då. Min har ju inte heller fått en större kruka…

  2. Så fina tomatplantorna ser ut, våra är bytte små.
    Jag tror inte att vi kommer att få några tomater förrän i september-oktober.

  3. Fjäska på du, är helt övertygad om att det hjälper ;-)! Hoppas att du lyckas med tuggbens-plantan, tänk va besviken Bally kommer bli annars… Trevlig helg! Kram Anna

  4. Jag köpte med mig en tomatplanta ifrån torgmarknaden idag, ska bli mycket spännande att se om det blir några tomater överhuvudtaget. Känner förresten igen det där m rehab, när jag kom hem från semestern förväntade jag mig halvdöda blommor men de var finare än någonsin .. Hrm, mina fingrar är nog inte så gröna!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration