Andra Soppa Vegetariskt

Tomatsoppa med fetaost, krutonger och bröd

Förutom majssoppa, så är nog tomatsoppa min favoritsoppa. (Om vi nu inte pratar om söta soppor, för chokladsoppa är ju självklart mycket roligare.) Min tomatsoppa, som jag har låtit Kelda stå för i afton, äter jag helst med smulad fetaost, lite timjan, krutonger och bröd. En snabb och enkel vardagsmåltid.

Ni missar väl inte min Keldatävling? På lördag drar jag en vinnare och lägger upp på bloggen. Tävlingen finns här.
25 februari, 2010

5 kommentarer

  1. ja, men fett är ju gott! jag säger som salem al fakirs pappa sa när han var med i halv åtta hos mig: "nyttigt är inte gott!" 🙂
    fast just vispgrädde brukar jag inte tycka om i vanliga fall, jag är mer för fett och salt egentligen. så det är därför jag börjar bli lite orolig när jag helt seriöst står på jobbet och funderar på att ta en sked vispgrädde…

    tomatsoppa är inte heller dumt, vare sig det är keldas eller hemmagjord!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration