Andra Pasta

Tortellini med ädelost och parma

Det är något speciellt med pasta och ädelost. Och parmaskinka. Det kan liksom inte bli fel. Inspirationen till den här pastan kommer från min bloggvän Gourmetmorsan, som är riktigt vass på det här med pasta och brukar köra med traditionen ”onsdagspasta” på sin blogg. I själva verket är receptet på anrättningen ovan riktigt enkelt, men det smakar som om det vore mycket mer avancerat. I stort sett består maträtten av det man ser på tallriken: tortellini, rostade valnötter, några skivor parmaskinka och en ljuvlig sås där ädelost fått smälta ihop med crème fraiche och en skvätt mjölk. Och så lite bladspenat också, icke att förglömma. Och kanske en och annan glad tomat. För exakta mått, kika in här.

Nähäpp, om man kanske skulle ta och äta lite glass till efterrätt på det här nu då?

15 november, 2011

8 kommentarer

  1. Åhh vad gott det ser ut..jag som just smaskat i mig Toffifee:)))
    ~Jag har 4 stycken foto på min finavän Angelica ..Din dubbelgångare…ska sätta ut dem imorgon så kan du se likheten..slående:))) kram på dig du fina:))

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration