Tortellini med ädelost och parma
Det är något speciellt med pasta och ädelost. Och parmaskinka. Det kan liksom inte bli fel. Inspirationen till den här pastan kommer från min bloggvän Gourmetmorsan, som är riktigt vass på det här med pasta och brukar köra med traditionen ”onsdagspasta” på sin blogg. I själva verket är receptet på anrättningen ovan riktigt enkelt, men det smakar som om det vore mycket mer avancerat. I stort sett består maträtten av det man ser på tallriken: tortellini, rostade valnötter, några skivor parmaskinka och en ljuvlig sås där ädelost fått smälta ihop med crème fraiche och en skvätt mjölk. Och så lite bladspenat också, icke att förglömma. Och kanske en och annan glad tomat. För exakta mått, kika in här.
Nähäpp, om man kanske skulle ta och äta lite glass till efterrätt på det här nu då?
Åh, ser riktigt gott ut. Är rätt beroende av pasta, så gott!
Åh äckligt! NOT. Cheesus – det så gott ut. Hungrig igen, typiskt…
Gode tid det vattnas som vanligt på mig i munnen då jag läser iom dina middagstips gahhhh ser så sjukt gott ut : ) kram Sofia
Åhh vad gott det ser ut..jag som just smaskat i mig Toffifee:)))
~Jag har 4 stycken foto på min finavän Angelica ..Din dubbelgångare…ska sätta ut dem imorgon så kan du se likheten..slående:))) kram på dig du fina:))
ohhhh, nu har jag postat foto på min fina Angelica…kika och erkänn hur rätt jag hade..Ni ÄR lika:))) krameli:))
Mums, vad gott det ser ut!! Ädelost till pasta är verkligen en hit! Får köpa hem extra mycket för annars hamnar den bara på pepparkakorna. 🙂
Åhh, gud så gott! kram och tack för tipset!
Å, så snyggt! Å, så gott!! Den ska jag komma ihåg!