På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Hurra, hurra! Stort grattis till din fina blogg!!
Vad kul! Grattis! Jag upptäckte din blogg för ett år sedan så jag har tyvärr inte varit med från början. Men det går ju att läsa ikapp;D Hoppas du vill fortsätta inspirera i många många år till! För inspirerar, det gör du!
Hipp hipp hurra för fina bloggen idag!
Stort Grattis på 2-årsdagen! Jag är så glad att jag hittade in på din blogg 🙂 Du har den allra bästa och finaste matblogg som finns…och det är helt sant "ler". Jag hoppas du orkar hålla på riktigt länge så man får njuta av ännu mer av dina ljuvliga bilder och recept.Jag kan kika in flera ggr på samma inlägg och bara få en feelgoodkänsla av din posivitet och livsglädje 🙂 Njut av din kväll och fira ordentligt med lite rött…det är du värd!! Kram från Lenita
Grattis till dej å bloggen, å skål då! 😀
Grattis!!! Tänk vad tiden går fort 😉 Det är så kul och inspirerande att kika in på er blogg! Kramar /Linda
Grattis det är ungefär lika lång tid som jag hållt på visst är det roligt?
Tack för en fin blogg som jag ofta kikar in på men är dålig på att kommentera.
Mimmis
Nej men grattis! En så stor dag och du kommer på det sådär i förbifarten?! Älskar bilden i första inlägget, tårtan ser väldigt somrig ut 😉 Och jag har då INGET emot att du inte har så många fiskrecept!
Lägg märke till att jag fått flytta min blogg! Titta gärna in på den nya adressen, min gamla försvinner snart =(
Har den äran att gratulera! Klart det ska firas med ett glas rött, det gäller väl också oss läsare?
Grattis!!
Och som "Kim" här ovan skrev: Vi läsare kan ju också skåla med dig! ;-))) *skål*
Nej men åhhh.. stort grattis till tvååringen.. är så otroligt roligt att följa dig.. det vet du 😉
Grattis till dig med din underbara blogg : ) kram Sofia
Felicitaciones Guapa!!!
Tus recetas son fabulosas y las fotos de Olof encantadoras!!!
Mi Helenita, ojalá y pronto pueda verte!!! y así me puedas dar un curso de cocina!!!
Besos para ti, Olof y Bally
Grattis Helena och bloggen!
Hurra och grattis till bloggen! Herregud, vad tiden går!! Var tvungen att kolla hur gammal min egen är då jag har för mig att jag drog igång på höstkanten. Fyra år!! Det ska ju firas!!
Stort grattis! Och kul att läsa de första inläggen, var ju inte med dig ifrån början.
Grattis! 🙂 Din blogg är så underbar! En fröjd att följa. Du är jättefin på bilden 🙂
Grattis på tvåårsdagen och det är 2kul" catt det finns fler än jag som inte gillar fis, går bara inte att lära mig det :-), fast det är klart, blir jag bjuden på det så äter jag ju, förutom lax, sill och surströmming och sushi
Men grattis till de två!
Grattis tiill de två åren och en fin blogg!