Andra

Två år!

Igår när jag satt och grävde efter skördefestbilder i arkiven slog det mig att bloggen fyller två år idag! Minsann, minsann! Mitt allra första inlägg kan ni läsa här, och i mitt andra inlägg finns förklaringen till varför det knappt förekommer några fiskrecept här på bloggen. När jag ändå är igång och jubilerar vill jag passa på att tacka alla er som tittar in här varje dag, ni är världens bästa! Hoppas att ni blir inspirerade till att laga något gott (eller till att äta något gott, vem som tillagar det kvittar, det är ju ätandet som är det bästa)! Säg bara till ifall det är något ni saknar eller skulle vilja läsa mer om. Förutom fisk då. Ikväll får det nog faktiskt bli lite rödtjut för att skåla för bloggen!

28 september, 2011

20 kommentarer

 1. Vad kul! Grattis! Jag upptäckte din blogg för ett år sedan så jag har tyvärr inte varit med från början. Men det går ju att läsa ikapp;D Hoppas du vill fortsätta inspirera i många många år till! För inspirerar, det gör du!

 2. Stort Grattis på 2-årsdagen! Jag är så glad att jag hittade in på din blogg 🙂 Du har den allra bästa och finaste matblogg som finns…och det är helt sant "ler". Jag hoppas du orkar hålla på riktigt länge så man får njuta av ännu mer av dina ljuvliga bilder och recept.Jag kan kika in flera ggr på samma inlägg och bara få en feelgoodkänsla av din posivitet och livsglädje 🙂 Njut av din kväll och fira ordentligt med lite rött…det är du värd!! Kram från Lenita

 3. Grattis!!! Tänk vad tiden går fort 😉 Det är så kul och inspirerande att kika in på er blogg! Kramar /Linda

 4. Nej men grattis! En så stor dag och du kommer på det sådär i förbifarten?! Älskar bilden i första inlägget, tårtan ser väldigt somrig ut 😉 Och jag har då INGET emot att du inte har så många fiskrecept!

  Lägg märke till att jag fått flytta min blogg! Titta gärna in på den nya adressen, min gamla försvinner snart =(

 5. Felicitaciones Guapa!!!
  Tus recetas son fabulosas y las fotos de Olof encantadoras!!!
  Mi Helenita, ojalá y pronto pueda verte!!! y así me puedas dar un curso de cocina!!!
  Besos para ti, Olof y Bally

 6. Hurra och grattis till bloggen! Herregud, vad tiden går!! Var tvungen att kolla hur gammal min egen är då jag har för mig att jag drog igång på höstkanten. Fyra år!! Det ska ju firas!!

 7. Grattis på tvåårsdagen och det är 2kul" catt det finns fler än jag som inte gillar fis, går bara inte att lära mig det :-), fast det är klart, blir jag bjuden på det så äter jag ju, förutom lax, sill och surströmming och sushi

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration