Andra, Fläskkött

Två-gånger-i-grytan-fläsk

Den här maträtten kommer från Husmorsornas eminenta blogg! Det är en av de få gånger jag lyckats få något att faktiskt smaka asiatiskt. (Bortsett från min asiatiska wok som jag tror att vem som helst nog kan få att smaka asiatiskt) Jomän. Man kokar fläskkaréer, sedan strimlar man dem och wokar dem, och har i chilisås, soya, purjolök, vitlök, hoisinsås, lite sesam och annat smått och gott.

Det exakta receptet hittar du här.

2 Kommentar

  1. Anna

    8 december, 2009 at 10:32 f m

    Låter supergott! ha en bra dag! Men visst är det gosigt att djuren vill vara med, men helst av allt vill jag ju att han ska ligga sked med mig, kissemissen alltså… 😉

  2. Remsan

    8 december, 2009 at 1:39 e m

    Roligt att du gillade grytan! Att lite chorizo kan ge så mycket smak. Receptet ovan ser jättegott ut. Dina bilder är ju alla så inbjudande… Ska absolut testas. Kram.

Lämna en kommentar