Andra Kokböcker

Tveklöst snyggast just nu

En ruggig oktoberkväll för några veckor sedan satt jag och surfade runt inne på Amazon och klickade hem ett gäng böcker. Några av de allra bästa internationella matbloggarna har släppt sina debutböcker under oktober månad, och den tveklöst bästa av dem är What Katie Ate – Recipes and other bits and pieces, från bloggen med samma namn.

Den här boken är en fest för ögat. Det finns nog ingen kokbok på marknaden just nu som är så snygg och välgjord som den här, den är en orgie i foton, vintagerekvisita och layout.

Ingen sida är lämnad åt slumpen. Alla bilder, typsnitt och upplägg är genomtänkta in i minsta detalj.

Det räcker inte längre att enbart ha bra recept att komma med, det är då ett som är säkert, och Katie Quinn Davies har fattat prylen. Såg även att den gick att beställa hem från Adlibris, efter snabb koll på nätet.

28 oktober, 2012

6 kommentarer

  1. Åh… kokboksstopp var det ju… äsch, det där stoppet kan slänga sej i väggen:)
    Visst är det mycket mer inspirerande att bläddra i en kokbok som denna, man får ju dessutom en hel massa idéer för t.ex dukning mm.

  2. Det är så lätt att glömma allt som görs utanför detta lands gränser. Tack för påminnelsen! Boken ser verkligen helt underbar ut, och visst gör det mycket till för inspirationen att de görs så fina som möjligt.

    Tänk kokböcker med bara text och utan bilder, de finns – men jag köper dem inte!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration