Andra

Vad vill ni läsa om?

Jag har knåpat ihop en läsarundersökning! Den är på fyra kryssa i-frågor och två öppna frågor, och jag skulle bli SÅ glad om du ville klicka dig in på länken och lägga en minut av din tid att svara på den. Det skulle hjälpa mig att få en bättre inblick i vad ni, mina kära bloggläsare, allra helst vill läsa om. Tycker ni om inlägg om nyttig mat, eller vill ni läsa om kakor? Eller vill ni hänga med mer i min vardag, och läsa om vad vi gör om dagarna? Läsarundersökningen kommer att vara öppen i en vecka, och ni hittar den här. Självklart är svaren anonyma.

Som sagt, jag skulle bli jätteglad om ni ville svara på frågorna och komma med lite feedback! Betydligt gladare än Evelyn på den här bilden som precis har spottat ut en tugga apelsinskal på köksbänken.

2 Kommentar

 1. marija

  25 januari, 2018 at 10:54 f m

  Så fint ni matchar varandra med förklädena.

  1. Helena

   25 januari, 2018 at 9:50 e m

   Eller hur?! Det är egentligen Lilys förkläde, men det börjar nästan bli för litet för henne. 🙂

Lämna en kommentar