Andra

Välkomna till nya layouten!

Välkomna till nya bloggen! Hoppas att ni ska trivas härinne! Själv är jag jättenöjd med nya layouten som min duktiga webdesigner Tabitha Emma i Australien fixat. Nu ska jag bara lära mig WordPress också, så som sagt, om saker och ting hamnar lite snett i början skyller jag på det. Jag tycker om hur det ser ut när man går in i en av kategorierna, att bilderna och recepten hamnar som små miniatyrer på en ny sida, det ger ett fint liv åt gamla inlägg, tycker jag. Speciellt om man är lite wild and crazy och klickar på någon månad långt bak i månadsarkivet. Som till exempel september 2012, för mig är det verkligen en åktur bland minnena att klicka på olika månader. Bally var smal, Olof var inte gråhårig, (vi nämner inget om mig själv här som ni hör) och vi hade oceaner av tid över till att laga mat och åka på små resor. Men livet är ju bra nu med, mycket bättre faktiskt, och jag skulle aldrig vilja byta. Det ser bara väldigt annorlunda ut, två små barn senare.

För övrigt ser det sällan ut som på bilden ovan när jag lagar mat, kan jag förtälja. Harmonin flödade inte när vi fotade den här bilden. Lily vrålade att hon satt och bajsade, Evelyn åt upp en tidning (kan det ha varit Sköna Hem?) och jag hade solen i ögonen. Men det var första gången jag sminkat mig på en månad och jag ville inte försitta tillfället när blåregnet för en gångs skull behagade blomma. Men nej, för det mesta har jag på mig slitna mjukisbyxor och en unge på höften. Men den här bilden ser ju onekligen lite mer inspirerande ut än vad mina mjukisbyxor gör.

Är det något på sidan som ni skulle märka inte fungerar, tveka inte att kommentera eller att slänga iväg ett mail till mig på h.sjogren@gmail.com. Det återstår fortfarande en del småfix, jag ska fixa till en del kategorier och länkar och sådant, men från och med nu kommer sidan att se ut så här. Varmt välkomna hit!

 

25 september, 2017

10 kommentarer

  1. Ser så himla fint och mysigt ut här i din nya lya, Helena! Och bilden, alltså du klassar ju ut fröken Leila vilken dag som helst <3

    Kram på dej

    1. Haha, vad gulliga ni är! Tack! Jag har faktiskt köpt förklädet i Leilas nätbutik. Eller nu ljög jag, syrran köpte det åt mig i present, med ett matchande till Lily också. Kram på er!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration