Guldkorn ur arkivet

Vaniljkola med flingsalt

Det recept som det söks allra mest på bloggen på den här veckan är utan tvekan det här – Vaniljkola med smör och flingsalt. Det är så gott att det är snudd på perverst. Faktiskt. Jag brukar göra mig en omgång, slå in i papper och svära medan jag gör det för att det tar tid att slå in i papper, men sedan är jag glad för varje minut jag lagt ner. Varje kväll går jag till kylen och tar mig en (okej, flera) och njuter av. Receptet på de här supergoda kolorna hittar ni här.

4 Kommentar

 1. Magittan

  19 december, 2017 at 7:13 e m

  ojjj så nära himmelriket man kan komma Var tvungen att göra en sats till(skyller på grannbarnen)

  1. Helena

   19 december, 2017 at 9:00 e m

   Man kan skylla MYCKET på grannbarnen! 🙂

 2. Andre

  4 januari, 2018 at 10:10 f m

  Jag älskar att laga mat, berätta för mig hur man prenumererar på din blogg? Jag började nyligen lära mig svenska – jag läste olika artiklar. Eftersom jag gillar recepten kommer jag gärna att läsa dig dagligen och lämna kommentarer under de inlägg jag tycker om.

  1. Helena

   4 januari, 2018 at 8:29 e m

   Hej André! Vad roligt att du hittat hit till bloggen och att du lärt dig svenska så bra. 🙂 Välkommen hit! Det finns ingen speciell prenumerationstjänst på bloggen, det bästa är att titta in här en gång om dagen för att se om det har hänt något. Om du väljer att även följa bloggen via Facebook och Instagram, kommer det alltid ett inlägg på dessa medier varje gång som bloggen har uppdaterats med något nytt. Det finns även en tjänst som heter Bloglovin på nätet, som gör det enklare att följa sina favoritbloggar. Men det enklaste är Facebook och Instagram. 🙂 Du kan klicka på de runda ikonerna för Facebook och Instagram under presentationstexten om mig till höger, så kommer du direkt till dessa sidor.

Lämna en kommentar