På baraenkakatill.se använder vi så kallade cookies som förklaras närmare nedan.
Vad är cookies?
Cookies är en liten textfil som placeras på datorn av en webbserver och fungerar som ett ID-kort. Cookies möjliggör att webbplatsen kommer ihåg viktig information som gör ditt besök på hemsidan bekvämare och för att förbättra din upplevelse som besökare. Cookies är så kallade passiva filer som inte kan sprida farlig programvara eller virus på din mobila enhet eller dator. Det finns två typer av cookies som kallas Permanent Cookie och Session Cookie.
Permanent Cookie
Denna typ av cookie sparar en fil som ligger kvar på besökarens dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen samt för statistikuppföljning.
Session Cookie
Under tiden en besökare är inne på en webbsida, lagras denna typ av cookie temporärt i minnet på besökarens dator. Session Cookies försvinner när du stänger din webbläsare.
Cookies kan antingen vara förstahands-cookies eller tredjeparts-cookies. Förstahands-cookies placeras av hemsidan du besöker medan tredjeparts-cookies placeras av en annan part. Tredjeparts-cookies används ofta för bland annat Google Analytics, Facebook och Remarketing med syftet att förstå hur hemsidan används, hur man kan förbättra användarupplevelsen samt för att generera målinriktad annonsering.
Vilka cookies domän.se använder och hur man avaktiverar dessa
Läs mer om vilka cookies som används på den här hemsidan, deras syfte, deras livslängd och/eller ändra inställningarna för dem genom att bläddra mellan tabbarna här till vänster.
Alltså, det både ser så otroligt och låter något otroligt gott och inbjudande ut! Vi vill ju bara dra ut stolarna, slå oss ner och mumsa på en långfrukost vid ert bord:)
Kramar i massor till er, hoppas påsken varit skön oavsett hur mycket/lite trängsel Öland fått.
Ni är SÅ välkomna hit på långfrukost, och till att bidra till trängseln på Öland! 🙂 (Som knappt var märkbar.)
Snofsigt värre det! Den där smöriga giffeln hade jag inte sagt nej till heller…
Kram kram
Hähä! Nä, den satt fint. Vi brukar ha croissanter i frysen som vi penslar med vatten och kör ett par minuter på 225C för att få tillbaka frasigheten i dem. Sen äter vi dem. Varje helg! Kram på dig!
Åh det där såg gott ut!
kram Karin