Andra, Frukost, Tips

Vaniljyoghurt med mandellikör

Okej, jag vet att det här ser ganska suspekt ut… och det är inte så att jag vill uppmuntra till frukostalkoholism. Men har ni inte provat att hälla lite mandellikör i vaniljyoghurt – gör det! Mandellikören stod kvar på bordet från kvällen innan då jag gjort tiramisú, och när jag sedan satte jag mig ner och skulle äta min extra lyxiga vaniljyoghurt för att fira att det var dags för söndagsfrukost slogs jag av tanken att det nog skulle passa väldigt bra ihop. Det räckte med en tesked likör för att yoghurten skulle få en hint av mandellikörsmak. Ljuvligt! Nästa steg blir att göra mandellikörglass!

8 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  6 mars, 2011 at 6:23 e m

  Glassreceptet ser vi verkligen fram emot, låter som en god idé!

 2. Cupcakesfluffan

  6 mars, 2011 at 8:27 e m

  Mandellikörglass låter supergott, det måste du testa och lägga upp i bloggen 🙂

 3. Cupcakesfluffan

  6 mars, 2011 at 8:40 e m

  Kul förresten med en till som inte lärt sig äta fisk :-), trodde jag var rätt så ensam om det 🙂

 4. karin

  6 mars, 2011 at 10:32 e m

  Haha vilken upptäckt! Det måste jag testa! 😀

 5. charlotta

  7 mars, 2011 at 8:34 f m

  mitt humör är sådär idag så jag skulle lätt behöva det här. kanske kan prova lite whisky i filmjölken…

 6. Filippa H.

  7 mars, 2011 at 9:13 f m

  Hm, ja det låter gott! Mandel är väldigt gott. Själv har jag tänkt att baka något på mandelmjölk – visserligen inte samma sak, men du påminde mig om det; tack!

 7. Remsan

  7 mars, 2011 at 10:21 f m

  Det blir väl en toppen start på dagen 😉 Kul idé för en dessert om inte annat. Ser fram emot glassreceptet.

 8. Beatrix

  7 mars, 2011 at 9:26 e m

  mm kan tänka mig att det är himmelskt!

Lämna en kommentar