Andra Frukost Tips

Vaniljyoghurt med mandellikör

Okej, jag vet att det här ser ganska suspekt ut… och det är inte så att jag vill uppmuntra till frukostalkoholism. Men har ni inte provat att hälla lite mandellikör i vaniljyoghurt – gör det! Mandellikören stod kvar på bordet från kvällen innan då jag gjort tiramisú, och när jag sedan satte jag mig ner och skulle äta min extra lyxiga vaniljyoghurt för att fira att det var dags för söndagsfrukost slogs jag av tanken att det nog skulle passa väldigt bra ihop. Det räckte med en tesked likör för att yoghurten skulle få en hint av mandellikörsmak. Ljuvligt! Nästa steg blir att göra mandellikörglass!

6 mars, 2011

8 kommentarer

  1. Hm, ja det låter gott! Mandel är väldigt gott. Själv har jag tänkt att baka något på mandelmjölk – visserligen inte samma sak, men du påminde mig om det; tack!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration