Andra, Tidningar

Vårkänslor hos Donna Hay

I somras när vi hade 34 grader varmt på Öland och Donna Hay’s höstinispirerade tidning damp ner i lådan tyckte jag mest att det var roligt. Nu när vinden viner runt höstknutarna och eklöven hotar att täcka hela huset, är det tydligen vår i Australien. När Donna Hays sprudlande vårspecial damp ner i min brevlåda i mörkaste november kändes det mer som ett … hån.

Men det är ju ganska trevligt att drömma sig bort lite. Jag hade inte tackat nej till att packa ner mig i en pastellblå liten cab med en proffstillagad picknick i bagaget…

Oddsen att små fjärilar ska flockas i mitt kök runt en pastellgul tårta såhär i november är ändå ganska dåliga. I väntan på ljusare tider sveper jag filten lite hårdare om mig och kryper upp i soffan med en kopp varm choklad och min lilla hund. (Som för tillfället är helt ifrån sig eftersom det finns en löptik i kvarteret. Han är taggad till tänderna och vill ut och ragga. Det är ju ändå lördag.)

10 Kommentar

 1. sana

  6 november, 2010 at 4:22 e m

  Jag har sett från internet på den här boken och jag gillar mycket deras bilderna de är riktigt härligt och fina som dina bilden 😉

 2. charlotta

  6 november, 2010 at 4:40 e m

  varm choklad, låter högst lockande en (svin-) kall kväll som den här. med massor med grädde. mm.

 3. Annica - annicake

  6 november, 2010 at 5:59 e m

  om det ändå vore vår!! Helt klart fick man vårkänslor av dessa fina bilder, kan verkligen behövas i detta höstmörker!

  Klart du ska ta en sväng med vovven, som sagt det är ju ändå lördag 😉

 4. Remsan

  7 november, 2010 at 9:48 f m

  Tack för den nya laddningen tidningar jag fick låna. Jag drömmer mig gärna bort en stund även om det får ske inlindad i en gosig pläd.
  Stackars Bally. Hoppas han fick komma ut och ragga en liten stund igår.
  Sitter du inne med ett recept på mumsiga kakor man bakar i småformar så får du gärna dela med dig… Berra berättade väl om att jag ska fixa dessert-kaka till ca 40 pers på jobbet som man kan "ta med sig i handen".

 5. Tulipan´s bakverk

  7 november, 2010 at 3:31 e m

  åhh vilka härliga bilder! Just nu känner jag att jag gärna … MER än gärna hade velat försvinna långt tusans iväg från sverige tills våren börjar knacka på dörren 😉

 6. Emma

  7 november, 2010 at 5:50 e m

  Himla fin tidning! 🙂 Malva kommer ha sin första löp om ca 2 månader, då får vi hålla hårt i henne.

 7. giulia pignatelli

  7 november, 2010 at 8:08 e m

  che meraviglia questo libro, ciao!

 8. Cecilia

  7 november, 2010 at 8:37 e m

  Åh, vår och värme… en dag, långt långt bort… 🙂
  Ganska skönt med ett totalt avbrott så här i för-julrushen dock. Tycker nästan att det tjuvstartas lite väl tidigt på julen. Det är en sak med tidskrifter som har lång pressläggning, men bloggarna publicerar ju på nolltid. Fast jag ska inte säga något. Jag har redan smygsmuttat på julmust (jag har bara inte bloggat om det :))

 9. sockerrus

  8 november, 2010 at 7:27 f m

  Man kan ju inte låta bli att längta lite efter våren… må den komma snabbt! 🙂

 10. Sockerfrun

  8 november, 2010 at 9:25 f m

  Man får försöka se det positivt och visst är det väldigt mysigt att sitta i soffan med tända ljus och dricka varm choklad/te 🙂

Lämna en kommentar