Andra Tidningar

Vårkänslor hos Donna Hay

I somras när vi hade 34 grader varmt på Öland och Donna Hay’s höstinispirerade tidning damp ner i lådan tyckte jag mest att det var roligt. Nu när vinden viner runt höstknutarna och eklöven hotar att täcka hela huset, är det tydligen vår i Australien. När Donna Hays sprudlande vårspecial damp ner i min brevlåda i mörkaste november kändes det mer som ett … hån.

Men det är ju ganska trevligt att drömma sig bort lite. Jag hade inte tackat nej till att packa ner mig i en pastellblå liten cab med en proffstillagad picknick i bagaget…

Oddsen att små fjärilar ska flockas i mitt kök runt en pastellgul tårta såhär i november är ändå ganska dåliga. I väntan på ljusare tider sveper jag filten lite hårdare om mig och kryper upp i soffan med en kopp varm choklad och min lilla hund. (Som för tillfället är helt ifrån sig eftersom det finns en löptik i kvarteret. Han är taggad till tänderna och vill ut och ragga. Det är ju ändå lördag.)

6 november, 2010

10 kommentarer

 1. om det ändå vore vår!! Helt klart fick man vårkänslor av dessa fina bilder, kan verkligen behövas i detta höstmörker!

  Klart du ska ta en sväng med vovven, som sagt det är ju ändå lördag 😉

 2. Tack för den nya laddningen tidningar jag fick låna. Jag drömmer mig gärna bort en stund även om det får ske inlindad i en gosig pläd.
  Stackars Bally. Hoppas han fick komma ut och ragga en liten stund igår.
  Sitter du inne med ett recept på mumsiga kakor man bakar i småformar så får du gärna dela med dig… Berra berättade väl om att jag ska fixa dessert-kaka till ca 40 pers på jobbet som man kan "ta med sig i handen".

 3. Åh, vår och värme… en dag, långt långt bort… 🙂
  Ganska skönt med ett totalt avbrott så här i för-julrushen dock. Tycker nästan att det tjuvstartas lite väl tidigt på julen. Det är en sak med tidskrifter som har lång pressläggning, men bloggarna publicerar ju på nolltid. Fast jag ska inte säga något. Jag har redan smygsmuttat på julmust (jag har bara inte bloggat om det :))

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration