Andra

Varm choklad och julstjärnor

Igår kväll festade jag till det till Grey’s Anatomy med lite varm choklad. Man får ju inte roligare än man gör sig, och allting blir lite roligare med choklad. (Och med bacon, men inte just i det här fallet.) Jag använder alltid samma recept, ni hittar det här. Kanel och kardemumma gör den extra god!

De fina julstjärnorna i bakgrunden är handgjorda i Indien och säljs i syrrans nätbutik Seagren Art and Living. Fram till Lucia får alla Bara en kaka tills läsare 20% rabatt på julstjärnesortimentet! För att få rabatten fyller man i koden lussekatt i rabattkodsraden när man beställer.

25 november, 2010

10 kommentarer

 1. Vilka fina stjärnor hon säljer!! och annat också. Söt modell för sjalarna, hon ser lite bekant ut 😉
  Tyvärr lite långt att skicka stjärnorna hit till Kanada men nästa år hoppas jag att de finns och då ska jag definitivt köpa ett par.

 2. Oh så tjusig den rosa stjärnan var. Jag har en liknande fast gul med fönster i alla möjliga färger. Också inköpt i Indien! Längtar till i morgon då sambon gett tillstånd att sätta upp adventspyntet. Jag hade gärna gjort det i början av veckan, men man får ju hålla lite på sig 😉
  Ha en riktigt mysig advent!

 3. Ja, vilka fina stjärnor! Vad roligt att din syster har en inredningsbutik på nätet. Men vi har ju förstått att inredning och dekoration är hennes grej. Ska absolut kolla närmare på detta!

 4. Åh varm choklad. Det hade suttit fint nu, när jag precis kommit in från kylan. Jag har faktiskt aldrig sett Grey's Anatomy. Hade inte tackat nej till en av dem julstjärnorna 🙂 Äger ingen haha. Kanske får bli ett köp.

 5. Vilken underbar bild !! Blir att börja söndagen med varm choklad helt klart.
  Kanske ska jag våga prova på ditt recept på varm choklad oxå.
  Ha en skön kväll !!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration