Andra Vintips

Veckans vintips – alkoholfria Barrels and Drums

Kommer ni ihåg när jag brukade köra veckans vintips på tisdagar? Jag vet inte varför det alltid råkade bli på tisdagar. Det var ju inte så att jag var en partyprisse av rang som behövde söndagen och måndagen på mig att nyktra till från helgens eskapader, det bara blev så. Eftersom jag ammar håller jag mig fortfarande till alkoholfria alternativ, och det här alkoholfria chardonnay-vinet från Barrels and Drums kommer faktiskt från min lokala ICA-butik, som jag måste säga har riktigt bra utbud när det kommer till alkoholfria partydrycker. Nu står det i och för sig på flaskan ”to be enjoyed with seafood and fish”, och det lär ju knappast hända. Ni känner ju mig, jag gillar ju inte fisk.

På tal om min dåliga inställning till fisk, förresten, kom det förbi en dam och knackade på dörren häromdagen. Hon hade en fiskbil och ville höra om vi ville beställa några olika fisksorter. Stackaren, hon visste inte hur fel hon hade hamnat. Jag var helt ärlig och sa som det var; ”Jag HATAR fisk”. Hon sa att det var det ärligaste hon hört på länge. Bally ylade i högan sky. Jag hoppas hon hade mer tur hos grannen.

11 november, 2014

5 kommentarer

  1. Det alkoholfria utbudet har verkligen ökat, det är så uppskattat från vår sida! Visst är det roligare när man kan ställa fram olika alkofria alternativ på bordet till de som inte dricker alkohol. Vårt systembolag har faktiskt ett ganska digert utbud att välja mellan och på ICA är också ölhyllan ganska välförsedd.

  2. Ha ha… Stackars denna tjej! Tur hon inte kastade strömming efter er!
    Jag tar tacksamt emot alkoholfria tips. Jag tycker alltid det är kul att kunna erbjuda middagsgäster något alkoholfritt alternativ. Ska leta upp denna flarra och någon fin firre till vinet.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration