Andra Vintips

Veckans vintips – Azabache

Nu var det så länge sedan jag hade ett vintips här på bloggen att ni snart börjar undra om jag har gått och blivit nykterist. Så är det inte. För någon vecka sedan när jag strök runt inne på Systemet och tjuvlyssnade på när en annan kund fick hjälp hörde jag expediten säga ”Men då ska du prova det här riojavinet, det är mitt personliga favoritvin!”. Då blir man ju nyfiken. Att det sedan bara kostade 79 kr och dessutom var ekologiskt odlat gjorde ju inte saken sämre. Och systemettjejen hade bra smak, vinet är jättegott, absolut värt att testa. Det här kommer jag garanterat att köpa fler gånger!

23 maj, 2012

9 kommentarer

  1. Detta är ett fynd för 80 kronor,har nyss druckit detta vin med en köttbit från grillen.
    Sommarens ekohit.
    Andreas

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration