Andra Vintips

Veckans vintips – Campo Viejo reserva

Vad sägs om lite onsdagsvin? Själv är jag alldeles för slutkörd för att vara sugen på vin, men det finns ju fler dagar. Det här vinet som vi drack en grillkväll i somras ligger väldigt bra till för att bli fredagsvin den här veckan. Nu undrar ni säkert varför jag är så slut, och då måste jag ju passa på att skryta eftersom det händer så sällan; jag har varit och tränat. Jojo. Som vanligt var jag fullt övertygad om att jag skulle både svimma och falla ihop i en hög som den urvridna disktrasa jag kände mig som, men jag lyckades komma helskinnad ur aerobicspasset. Det här kan jag skryta om i minst en vecka. Snart ska jag sätta mig i soffan och pusta ut lite till, framför nya Dallas. Lite té slinker nog ner också.

Men det var ju inte mina eskapader på gymmet som det här skulle handla om, utan det här rödvinet som man kan läsa mer om här. Det ska smaka något så otippat som torkade korinter, och även av de mer klassiska smakbeskrivningarna som torkade körsbär, dill, kakao och tobak. Det ska passa till nöt, lamm och gris. Vi drack det till grillat nötkött, som det passade alldeles ypperligt till. 97 kronor får man hosta upp för det, men det tycker jag att det är värt.

5 september, 2012

En kommentar

  1. ill och tobak. En kombination som heter duga ;o)

    Jag har faktiskt smakat vinet och håller med dig, det är värt priset.

    Heja dig med träningen, själv gör jag inget men planerar att starta, snart…. Faktiskt så börjar barnjympan jag leder på lördag, efter det så blir det min egen tur.

    Kram Malin

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration