Andra Vintips

Veckans vintips – Cautivo

Då kör vi ett veckans vintips tycker jag, lillördag och allt som det ändå är! Det här vinet brukar jag köpa ofta, det är ett säkert kort. Mamma brukar bjuda på det här vinet när vi är där och äter, så nu har jag börjat härmas. Det funkar till det mesta, smakar godare än de 89 kr det kostar, och är kort och gott ett riktigt pålitligt och gott vin. Här kommer, icke att förglömma, systemetpoesin: ”Mogen, kryddig, nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av dill, körsbär, plommon, mörk choklad och vanilj.” Vem vet, kanske att det kvalar in som fredagsvin hos någon av er?

21 november, 2012

5 kommentarer

  1. Hej…tängte bara lämna ett förslag på ett annat Rioja vin som jag tycker mycket om som heter Baron de lay.Kunde inte hitta det under din flik på vin så har ni inte provat det så kan det va ett tips!
    Fortsatt skön södag på er
    Hällsningar från Suss i Degerfors!

  2. Åh, Baron de Ley är ju jättegott! Har jag missat att blogga om det? Det har jag nog, jag trodde faktiskt att jag redan hade skrivit om det… Får ta och göra det! 🙂

    Och Fat Bastard har jag varit nyfiken på, det får jag ta och testa då! Tack för tipsen!

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration