Andra, Vintips

Veckans vintips – Cautivo

Då kör vi ett veckans vintips tycker jag, lillördag och allt som det ändå är! Det här vinet brukar jag köpa ofta, det är ett säkert kort. Mamma brukar bjuda på det här vinet när vi är där och äter, så nu har jag börjat härmas. Det funkar till det mesta, smakar godare än de 89 kr det kostar, och är kort och gott ett riktigt pålitligt och gott vin. Här kommer, icke att förglömma, systemetpoesin: “Mogen, kryddig, nyanserad smak med fatkaraktär, inslag av dill, körsbär, plommon, mörk choklad och vanilj.” Vem vet, kanske att det kvalar in som fredagsvin hos någon av er?

5 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  21 november, 2012 at 8:30 e m

  Det lär det säkert göra, your wine is our wine, så att säga:)

 2. Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok

  22 november, 2012 at 1:02 f m

  Slog mig just hur galet länge sen det var jag drack ett rioja. När man bor i Kalifornien så blir det ju mest kaliforniska viner. Inget fel med det, men det kan ju vara kul att variera sig. Tror jag ska leta rätt på ett rioja nästa gång jag handlar!

 3. Anonym

  25 november, 2012 at 1:27 e m

  Hej…tängte bara lämna ett förslag på ett annat Rioja vin som jag tycker mycket om som heter Baron de lay.Kunde inte hitta det under din flik på vin så har ni inte provat det så kan det va ett tips!
  Fortsatt skön södag på er
  Hällsningar från Suss i Degerfors!

 4. Linn

  25 november, 2012 at 9:20 e m

  "Fat Bastard" är ett otroligt gott rött vin som du bara måste testa 🙂

  Ha det fint!
  /Linn

 5. Helena

  26 november, 2012 at 8:51 e m

  Åh, Baron de Ley är ju jättegott! Har jag missat att blogga om det? Det har jag nog, jag trodde faktiskt att jag redan hade skrivit om det… Får ta och göra det! 🙂

  Och Fat Bastard har jag varit nyfiken på, det får jag ta och testa då! Tack för tipsen!

Lämna en kommentar