Andra, Vintips

Veckans vintips – Coast Ridge Cellars

Då var det äntligen fredag igen! Och ni vet ju vad det betyder – fredagsvin! Jag brukar normalt aldrig köpa viner som klassas som fruktiga och bäriga, jag brukar hålla mig till kategorin kryddigt och mustigt. Men så fick jag det här vinet av en kompis som hade blivit rekommenderad det av personalen på Systembolaget, och jag blev mycket positivt överraskad. Den sedvanliga Systemetpoesin lyder; “Fruktig, balanserad smak med fatkaraktär, inslag av mörka bär, körsbär, pepparmynta, tobak och choklad.” Det passar till nöt- och lammkött, finns bland höstens nyheter och kostar 79 kr. Ha nu en riktig trevlig fredagkväll, kära vänner, för det ska jag ha. Snart ska det bakas pizza i goda vänners lag!

4 Kommentar

 1. Mårtenssons kök

  26 oktober, 2012 at 4:00 e m

  Ja, det är lite svårt att välja något annat vin än det kryddiga och mustiga när man väl hamnat i det facket. Då är det tur man har vänner som kan hjälpa en på traven lite:)

  Hoppas ni får en smaklig pizzakväll,
  kramar till er!

 2. Malin`s Diner

  26 oktober, 2012 at 7:33 e m

  Mmmm, smak av tobak… Hm, jag förstår mig aldrig på den där poesin. Den som kommit på det har nog druckit för många av flaskorna han/hon/hen beskriver.

  Kram

 3. Bland bakverk och kastruller

  27 oktober, 2012 at 1:19 e m

  Jag dricker mest oxå kryddigt och mustigt vin, men kul med lite andra tips!!

Lämna en kommentar