Andra Vintips

Veckans vintips – Conde de Valdemar

Alltså det här med karaffer är ju hur kul som helst! Även de tråkigaste av viner blir kul i en fin karaff.
Men varför dricka ett tråkigt vin över huvudtaget? Det här vinet testade vi för ett tag sedan efter att ha sett en annons om det på baksidan av en vintidning. Och okej, lite för att jag gillade etiketten också. Annonserna säger ju alltid att varan är bra, men det här vinet var faktiskt bra. Kryddigt och mustigt och perfekt till kött. Det får nog bli morgondagens fredagsvin, skulle jag tro. Men nu får det bli läggdags här snart, jag har bakat både chokladkaka och gjort glass ikväll, och huset ser ut som om en tornado har dragit fram. Och då är det ändå bara jag som har varit hemma ikväll. Märkligt.
23 augusti, 2012

2 kommentarer

 1. Massor av härliga inlägg har jag uppdaterat mig på nu! Har haft lite bloggsemester och inte varit så duktig på att kommentera och uppdatera mig. Men oj vad mycket gott och många härliga bilder du har här!
  Tyvärr missade jag omröstningen, men skulle självklart röstat på dig! Ledsen:( Men en femteplats var ju inte fy skam heller! Grattis!

  Rosévinet med lavendelkvisten har vi också testat:) Utan att ha sett ditt inlägg. Köpte det främst för den ljusa färgen som är mycket vanligare när man är i Provence än vad vi kan hitta här hemma i systemhyllorna (ok då, lite för etiketten också:)). Gillade också det och har köpt det flera gånger i sommar:)

  Tack för all matinspiration du ger oss, kommer bli en flitigare läsare igen nu när hösten närmar sig:)

  Ha en mysig helg!
  Kram Suz

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration