Andra Vintips

Veckans vintips – Navajas Crianza

Låtom oss liva upp denna tisdagsafton med ett vintips! Det här vinet drack vi dock i fredags, inte ikväll. Men det hade nog lyft tisdagsmiddagen till oanade kulinariska höjder. Falukorv, stuvade makaroner och rioja, det kanske vore något? Det här vinet är i alla fall kryddigt, mustigt och gott, och smakar som om det kostade mer än de 76 kr man får ge för det på Systemet. Den sedvanliga systemetpoesin menar att det smakar mörka körsbär, dill, tobak och vanilj. En ny favorit i den prisvänliga kategorin!

Nu är det snart dags för Desperate Housewives, är ni fler därute som följer det? Jag måste säga att jag är väldigt tveksam till den nya programsponsorn. Bree skulle aldrig bjuda på köpekakor.

20 mars, 2012

8 kommentarer

 1. Ja visst finns det fina köpehus, och jag tänker precis som du skriver..igen, great minds (apparently) think alike! 😉

  Litar på ditt vintips och shoppar till helgen!! 🙂 Återkommer med feedback 😉

  Kram, hoppas ni har mer vårväder än vad vi har (det snöar!!!)

 2. Köbekager, inget för Bree. Så rätt du har. Men vin däremot verkade vara precis hennes "cup of tea" i kvällens program.

  Jag följer absolut DHW, så klart!

  Kram Malin

 3. Opps, jag slank in på bolaget idag för lite onsdagsvin. Med din blogg i minne så visade jag personalen bilden. Tack för tipset, ett mycket gott vin som faktiskt gick bra till Stens falukorv med makaroner…

 4. Tobias, vad kul att du testade det och gillade det! Attans, jag borde ha testat det till falukorven då och inte enbart till fredagspastan. Men då kan vi å andra sidan konstatera att det verkligen passar till allt! 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ Bara en kaka till på Facebook för ännu mer matinspiration