Andra Vintips

Veckans vintips – Pasqua Ripasso Valpolicella

Tycker det är dags för ett vintips igen! Den här gången blir det ett ripassovin från Valpolicella som går under namnet Pasqua Ripasso Valpolicella. Det är kryddigt och gott, kostar 89 riksdaler och är beställningsvara på Systembolaget. Ni kan läsa mer om det här. Jag har sett så många annonser om vinet i både DN och Allt om Mat under våren att jag ansåg mig vara tvungen att beställa hem det och testa det, och det är jag glad att jag gjorde. Att beställa ett vin på Systemets hemsida för upphämtning på sitt lokala Systembolag visade sig för övrigt vara hur enkelt och smidigt som helst!

10 maj, 2011

8 kommentarer

  1. Kanon, ett perfekt tips för vår del, ska minsann genast gå in och beställa två flarror på hemsidan. Bra pris dessutom:) Det är verkligen hur smidigt som helst att beställa nu, det har du helt rätt i.

  2. Tack för vintipset!Detta låter väldigt spännande.Kanske nåt man kan prova på till helgen 🙂 Kram Lenita

  3. Hhihi! Ditt förra vintips är en stor-favvo och jag brukar köpa tre-fyra flaskor då och då att lägga i vinfacket. Detta vin klirrar också som guld i mina öron för jag älskar ripasso och Valpolicella är ju ett av de bättre regionerna. Var inne för att beställa denna spännande flaska och ser att den ingår i ordinarie sortiment sedan 5 maj! Tusen tack för tipset! Ska genast testas!!! Kram!

  4. det ska jag tipsa sambon om, själv har jag fortfarande inte lärt mig dricka rött vin. har knappt lärt mig dricka vitt vin utan sockerdricka ännu faktiskt… så jag är väl kanske inte vuxen trots allt 😉

    oh, undrar om man kan skriva in det under övriga meriter på CV'et? "chipsprovare av rang, ger väldigt bra chipstips."?

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration