Andra Vintips

Veckans vintips – Velletri Terre dei Volsci

Då var det dags för veckans vintips igen! Den här veckan vill jag slå ett slag för ett av mina favoritviner under hundralappen. Det heter Velletri, men eftersom Terre dei Volsci står med mycket större bokstäver har jag bestämt mig för att kalla det för just det. Vinet är kryddigt och mustigt, och enligt Systembolagets hemsida passar det till lamm och gris. Som vanligt tycker jag själv att det passar till allt möjligt; Spaghetti carbonara, en bit nötkött eller i soffan. Jag är helt enkelt inte särskilt svår.

17 mars, 2011

14 kommentarer

  1. Hej! Har nu vart inne på din blogg under en längre tid och jag bara älskar att läsa dina inlägg,se dina vackra foton som inspirerar och sen njuta av dina läckra recept!!! Du inspirerar och gör mig glad. En feelgood blogg! Längtar varje dag att få klicka mig in på din blogg för att se vad du bjuder på idag. Fortsätt som du gör för vi är många som älskar att kika in hos dig! Kram Lenita

  2. Åh vad gott det ser ut med ett "riktigt" glas vin!!! Det indiska är helt ok men ganska simpelt och inte som ett vin man kan köpa från europa, afrika eller amerika. Det måste passa väldigt bra till de härliga lammfärsburgarna i förra inslaget! De såg verkligen helsmarriga ut. Ha en trevlig helg! Kram Åsa

  3. Din blogg är så fantastiskt underhållande! Jag läser den varje dag och blir inte besviken. Du skriver med humor och det får mig att le! 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration