Andra, Vintips

Veckans vintips – Villa Marina

Då var det redan onsdag igen! Vi har eldat i öppna spisen och Olof har lagat mat. Själv har jag bedrivit utrensning av min garderob, något som oftast brukar gynna min syster. Och så har vi testat en av höstens nyheter på Systemet – det italienska vinet Villa Marina för 79 riksdaler som kvalar in som veckans vintips. Det passar till nöt och lamm enligt Systembolaget, men jag tycker nog att det kan passa till fler anrättningar än så, minsann.

4 Kommentar

 1. Photo by Emelie

  11 oktober, 2012 at 7:04 f m

  Himla mysig bild! 🙂

 2. Håkan på Recepten.nu

  11 oktober, 2012 at 7:30 f m

  En öppen brasa! Det hade jag gärna haft så här på hösten. Får nöja mig med vinet 🙂

 3. patrik

  11 oktober, 2012 at 7:08 e m

  Tack för tipset med vinet,nu är det bara brasa som fattas!:)

Lämna en kommentar