Andra Vintips

Veckans vintips – Viña Pomal Gran Reserva

Foto: Made by Mary

Då var det lördag igen, alltid lika härligt! Idag blir det ett vintips här på bloggen, nämligen ett lite extra gott och fint riojavin ur Systemets beställningssortiment. Vinet heter Viña Pomal Gran Reserva, och är en finare variant av vinet Viña Pomal Reserva som jag bloggade om i somras. Eftersom det var så gott, och vinet på bilden här ovan kunde stoltsera med det lite flådigare namnet Gran Reserva, slog jag till och gjorde en beställning. Gran Reservan kostar 60 kr mer än det andra vinet, och är nog ungefär motsvarande så mycket godare, också, skulle jag vilja påstå. Vi drack det här vinet när Mary och Magnus var här och hälsade på oss för några veckor sedan, och det är Mary som har tagit bilden.

Och på tal om min kompis Mary – vet ni att man kan rösta på henne till Matbloggspriset Folkets Val? Det har jag gjort, och det tycker jag att ni också ska göra, för i år samarbetar Matbloggspriset nämligen med Stockholms Stadsmission, och pengarna som kommer in via sms-rösterna går till välgörenhet. Tio bloggare är utvalda av en jury till Folkets Val, ni kan se vilka de är här. Jag vill samtidigt passa på att tacka alla som nominerade mig till samma pris. I år blev jag inte uttagen till finalist, men jag är inte ledsen för det. Det är roligt när andra, nya bloggare får komma fram, och extra roligt är det som nu när röstningen också kan leda till något positivt. Här kan ni rösta och läsa mer om hur man gör.

Önskar er alla en riktigt fin lördag denna härliga höstdag! 
26 oktober, 2013

6 kommentarer

  1. Yummie med gott rödvin såna här blåsiga,regniga höstdagar 🙂 Finns väl inget roligare än att gå runt bland vinhyllorna och kolla in nya viner man vill provsmaka. Detta låter ju gott…värt att testas! Ha du med en underbar lördag 🙂 Kram Lenita

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration