Andra, Tips

Vem har jag bjudit på vad?

Jag tycker att det är så svårt att komma ihåg vilken maträtt man har serverat till vilka personer, det är så lätt att man blandar ihop allting. Jag måste ofta ringa till mina middagsgäster och fråga vad de fick till middag sist de var här. Ganska ofta visar det sig vara samma recept som jag planerat laga samma kväll. Dagens I-landsproblem. Men nu ska det bli ändring på det! Jag har fått en fin gammal bok av mormor som det står VISITORS på, där jag i framtiden ämnar skriva in vilka maträtter jag har serverat till vilka personer. Mycket seriöst. Mormor fick boken av några engelska vänner för längesedan, de var de första att skriva i boken. Dorothy och Charlie, 1957, står det i den. Vad de åt till middag förtäljer dock inte historien, men jag tänker fortsätta fylla boken, så här 53 år senare. Ifall man inte har en snäll mormor som vill bli av med gamla böcker, kan man alltid köpa en Guests & Friends-bok på Ordning & Reda.

7 Kommentar

 1. Marija

  28 april, 2010 at 7:34 e m

  Hon har mycket i sina gömmor din mormor! Jag blev så glad för boken!!!!!
  Krama henne från mig!

 2. Yasemin

  28 april, 2010 at 9:02 e m

  Very nice! Gillar den rosa färgen skarpt! Alla behöver vi redskap för att komma ihåg 🙂

 3. Remsan

  29 april, 2010 at 6:59 f m

  Så söt hon är din mormor 🙂 Och en sån bra present.

 4. Malin

  29 april, 2010 at 7:55 f m

  Vilken fin present och vilken mysig mormor du verkar ha!

 5. Loulas Kök

  29 april, 2010 at 11:09 f m

  Vilken fin bok, måste kännas speciellt med en så gammal bok, kul att hon hade den kvar.
  Bra ide förresten!

 6. Marty

  30 april, 2010 at 6:44 f m

  Vilken rolig idé. Det ska jag prova för jag har samma minnesproblem. /Marty

 7. Anonym

  2 maj, 2010 at 7:40 e m

  Vad roligt att boken kom till användning, så även om det tog 53 år tills någon skrev nästa gång i den. Det ger ju lite extra krydda åt det hela!

  Kram på dig!
  Mamma

Lämna en kommentar