Andra Tävling

Vinn choklad från Marabou!

Nu kan tre chokladsugna läsare vinna 5 chokladkakor var från Marabou Premium! Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att skriva i kommentarsfältet vilken smak som ni gärna skulle vilja se på mörk choklad. Jordgubb? Fläder? Peppar? Vad som helst! Vinnaren dras på fredag kväll, lagom till min semester börjar! 🙂 Glöm inte att ange er mailadress.

Det finns så mycket gott som man kan smaksätta choklad med… Chokladfesten fortsätter inne på Marabous sida på Facebook som uppdateras ofta, och där man varje vecka har möjligheten att vinna choklad.

5 juli, 2010

45 kommentarer

 1. Saltlakrits kanske 🙂
  inbakade hårda bitar.

  Liv i inlägget under måste vara Carls syster va 🙂 Skoj med nya recept!

  Jag kommer föresten hem till öland 23 juli och stannar 10 dagar så det vore jättekul att höras o ses någon gång då!

 2. Av någon anledning älskar jag kaffesmak på godsaker, så det får bli mitt förslag. Borde kanske lära mig att dricka kaffe på riktigt också :o)

  //Linda

 3. Vill gärna vara med och tävla så här är mitt svar:Fläder hade varit kul, nu när jag gjort saft och skall göra marmelad också. Tänk då kunde jag ju bakat något med det:-)

 4. Choklad är ju aldrig fel! 🙂

  Jag skulle gärna smaka en mörk choklad med romtryffel eller en mjölkchoklad med gräddkolabitar.

  Önskar dig även en skön semester! Ska ju bli riktigt varm i helgen på Öland 🙂

  Mvh Camilla

 5. Eftersom jag älskar julen så skulle det vara spännande att testa mörk choklad med knäck, hur gott vore inte det? 🙂 Som daim, fast bättre. Även julkryddor som ingefära, kanel och nejlikor tillsammans med mörk choklad låter inte helt fel.

 6. Jag skulle velat ha en choklad smaksatt med rabarber och jordgubb, en av mina favoritkombinationer! Så det tillsammans med choklad kan inte bli fel! Passande smak nu i sommarvärmen också.

 7. Jag, som älskar mörk choklad, skulle jubla om de valde att ge ut en choklad med päron eller äppelsmak, eller varför inte kombinerat? Minns att det fanns dumle för några år sedan som hade denna smak och detta var ljuvligt…

  annars skulle smultron inte vara helt fel det heller! 🙂

  glimtande@hotmail.com

 8. Jag tänker lite åt Ben & Jerry-hållet. Inte less is more utan more is more. Så en chokladkaka med mkt grejer i, som maränger, marshmallows, kanderade nötter, swirls med kolasås. Mm.. Det lät ju gott ju! 🙂

 9. älskar choklad!

  gillade verkligen marabous sommarsmak med jordgubbar. annars är mint såå gott med choklad.

  om jag skulle välja en ny smak (som inte jag smakat) skulle det nog vara mango.

  ha en trevlig sommar!
  Mvh Ida

 10. mitt förslag blir kvitten! allra helst någon form av gräddig fyllning så som i yogurette-choklad och så blandat med någon form av kvittensylt. mums!

  kramis

 11. Anki skulle gillat en choklad smaksatt med punch, det skulle nog smaka mer tror jag. Håkan vill ha choklad med lite krydda i som t.ex rosépeppar, då hade han blivit glad.

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration