Andra Tävling

Vinn en lila Rice-form från Nordljus! – Tävlingen är avslutad

Nu mina kära läsare är det dags för en riktig kvalitetstävling! Ni kan vinna en likadan form som i mitt förra inlägg, en vacker lila form i glaserad keramik av märket Rice, i samarbete med Nordljus. Det enda ni behöver göra är att gå in på Nordljus Facebook-sida och gilla dem. Vill ni utöka era chanser att vinna (eller om ni kanske inte har Facebook) kan ni även anmäla er till Nordljus nyhetsmail. Lämna sedan en kommentar till det här inlägget här på bloggen och skriv om ni gjorde det ena, det andra eller båda! Så presenterar jag en vinnare nästa fredag, den 14:e oktober. Så sätt igång och tävla nu – tänk bara på alla goda pajer ni kan göra i den här formen!

5 oktober, 2011

101 kommentarer

 1. Jag gillar Nordljus sedan tidigare på FB och får även deras nyhetsbrev, och självklart vill jag ha en chans på den urfina formen från underbara Rice! 😀

 2. Jag är lydig och gjorde precis som du sa på båda sakerna. Sen hoppas jag kunna göra en god paj i denna form som jag kan unna mig när jag nått mitt mål att gå ner 15 kg =)Mvh Gertrude

 3. Jag har gjort båda 🙂 Å jag e grymt sugen på att vinna formen.. för det första har jag inte en enda.. Jag är nog den enda bloggaren utan en form ifrån Rice.. *s* fast jag varit såååå grymt sugen så har det inte blivit av.. sen ÄLSKAR jag lila… 🙂 Så nu hoppas jag på tur.. för det händer inte ofta.. hehe..

 4. Hej jag har både gillat o anmält mig till nyhetsbrev o vill väldigt gärna baka kaka i vacker form )//M HAAKE

 5. Jag gjorde de båda eftersom den där fina formen skulle göra sig så fint i min nya lägenhet som jag är på väg in i nu snart. Och ett extra litet tack till dig för den fina bloggen som är lite av dagens höjdpunkt =)

  Kram Milla

 6. En liten kaka skulle ju smaka
  och formen var så fin
  blank och gredelin
  jag gillar ju redan så klart
  så nu hoppas jag att vinna snart
  🙂

 7. Jeg har gjort begge delene for lege siden…det eneste jeg saknar er å gå helt amok i nettbutikken deres..der er sååååå mye fint!!!!!
  Kanskje kunne jeg bake litt istedetfor?
  Nydelig kake orm,vil gjerne bli med på give-away'en!
  Lykke til!
  Toveklem:)

 8. jag gör båda sen länge! och en sån form skulle vara en perfekt gåva åt min mor som lovat sköta min lilla hund i nästan två veckor när jag reser bort. att hon dessutom älskar allt lila sen är ju bara en bonus!

 9. Åhh vilken ljuvlig form. När nu alla våra tre söner flyttat hemifrån och jag står här med jättebyttor som varit perfekta i över 20 år, skulle denna passa perfekt till oss två som liksom blev över här hemma 🙂
  Kram Lotta i Helsingborg

 10. Baka, baka äppelpaj gör jag gärna i lila Rice form, har några pajformar men ingen så fin! Gillar på FB sedan tidigare och har också nyhetsbrevet. Ingegerd

 11. Så nu har jag både gillat på Fb och anmält mig till nyhetsbrev!
  Då är det bara att hålla tummarna.
  Men de borde sätta en liten varningstext innan man går in på sidan för OJ va mycket snyggt det fanns där! Risk för att det blir dyrt när man besöker sidan!
  /Sanne

 12. Nordljus är en av mina favvo web butik så jag är följare och "gillare" sedan länge.
  Hoppas nu på tur att vara the LuckY one i denna utlottning.

  Kram Cathrine

 13. Jag undrar mest hur den här underbara shopen kunnat hållas hemlig för mej såhär länge? 😀
  SÅklart vill jag även vinna formen å har anmält mej till nyhetsbrevet å gillat. 😀
  *håller tummarna hårt*

 14. Hej hej är gärna med & tävlar.. Älskar det romantiska och färgglada, så denna formen är verkligen en dröm i köket som behöver lite färg =).

  har gillat Nordljus på FB & kniper en extra chans genom att anmäla mig till nyhetsbrevet :).

  Nu hoppas att jag den stora turen har hos dig,
  att denna söta & fina form får hamna hos mig.
  Jag älskar allt som Nordljus har,
  jag hade köpt allt, om man hade pengar kvar.
  Men nu håller jag hårt mina tummar & tår,
  att denna fina form kan bli min i år.

  Håller tummarna, Kram Nathalié
  n.teodorson@gmail.com

 15. Har gillat nordljus facebooksida och anmält mig till deras nyhetsbrev. Superfin form och webshop och även tack för din härliga blogg!
  Kram Linda svedenius

 16. Gillat Nordljus på FB sedan en tid tillbaka och deras nyhetsbrev har jag fått sedan länge.
  Så nu håller jag tummarna på att jag vinner denna läckra pajform, *gilla*
  / Lena M

 17. Jag är gärna med.
  redan gillat nordljus facebooksida med namn Lili Ying.

  redan anmält mig till deras nyhetsbrev med
  mail:he-jasmine@163.com

  Hoppas på tur!

 18. Jag skulle känna mig som Leila i köket om jag fick göra en blåbärspaj i denna fina!
  Nyhetsbrevet får jag sen lång tid tillbaka och självklart gillar jag på FB.

 19. Jag både gillar och får nyhetsbrev från helt underbara Nordljus sedan länge. Om jag vinner ska jag och mina döttrar baka en smarrig pecannötspaj till min söta svärmor, döttrarnas farmor. Hon är tokig i lila precis som jag:)
  Hoppas på tur!
  Kram!

 20. Man bara älskar dessa formar och kan ej få för många :-)Underbar form och underbar färg….lila är höstens färg.Har gillat på facebook & anmält mig till nyhetsbrev :-)Hoppas på att den kan få förgylla mitt kök till hösten. Kram Lenita. lenita@seso.se

 21. Självklart vill jag vara med och tävla om den underbara formen. Jag både gillar på fejjan och har anmält mig till nyhetsbrevet.

  Nu ska jag in på sidan dessutom och botanisera runt och kanske shoppa lite 😉

 22. Jag är med och deltar.
  Jag har gillat NORDLJUS HOME på facebook med namnet Anna Karlsson, jag blev 4174 att gilla.
  Kontaktmejl: playnsee(at)hotmail.com

 23. Hej fina du!
  Jag älskar din söta blogg och är sedan läänge fb-fan och kund på Nordljus. Jag älskar när deras nyhetsbrev dimper ner i inkorgen för jag vill inte missa ngt av deras erbjudanden.
  You go girl!
  //a

 24. Hejsan,
  har gillat på fb och hoppas på att vinna den fina formen. Tack för en väldigt inspirerande och underhållande blogg.
  mvh//Marie

 25. Hej!
  Vilken underbart mysig blogg du har!

  Jag har gjort båda grejerna och hoppas verkligen att vinna denna fina bakskål! Jag har aldrig vunnit något så jag skulle bli sååå glad!

  /Kitty

 26. Hej Nu har jag gillat och anmält mig till nyhetsbrevet! Väntar med spänning imorgon kväll på tävlingsresultatet 🙂

  / Lisa Sch

 27. Har tryckt på "gilla" och anmält mig till nyhetsbrevet. Allt för att min dotter önskar sig paj till sin 1:a födelsedag och vad vore inte mer perfekt om den serverades i den fullkomligt ljuvliga formen?:)
  *Hoppas o hoppas ännu mera!*

 28. Oh My God, en sådan ljuvlig skapelse! En sån där lila söt sak önskar jag mig verkligen! Har tummat upp på fb och anmält mig till nyhetsbreven och håller nu tummarna att jag snart får laga nåt riktigt smarrigt i formen. Mvh Alexandra Karlsson

 29. Som en fattig student med ett glatt intresse för matlagning och sötsaker gick jag in och gillade på facebook! Tror jag skulle tillaga en het och höstig lasange med smak av höstkantareller om jag vann formen. Den skulle passa perfekt in i mitt student "kök" på ett par kvadratmetrar! 🙂

 30. Jag vill såklart oxå vara med & tävla om denna fina formen:)
  Jag gick in & gillade nordljus på ansiktsboken! Hoppas nu att jag har turen med mig denna gång:)
  Kram på dig söta Helena

 31. Hej Helena
  Jag har vid tre olika tillfällen, tre olika dagar, utan framgång, försökt få in en kommentar på ditt inlägg om den snygga lila formen, som man kan vinna.
  Jag förstår inte varför det inte fungerar.
  Nåväl, kanske kan jag få vara med i utlottningen genom detta mejl istället?

  Lycka till till mig!

  Trevlig helg
  /Birgitta

 32. Vill vara med i tävlingen. Gillar på Facebook och har anmält mig till nyhetsbrev.
  Älskar att baka pajer ! Och vill vinna den lila pajformen 🙂

  mvh/ Heidi Kankainen

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration