Andra Tävling

Vinn ett lyxigt påskpaket! OBS! Tävlingen är avslutad.

Nu kan ni vinna ett superlyxigt paket från Nordljus såhär lagom inför påsk! Paketet är värt över 600 kr, och innehåller finfina grejer från märket Rice. Man får en tågform i silikon att baka i, fyra äggkoppar i porslin i blandade färger, samt två grytlappar i lantligt trasmattestuk. Prima prylar, med andra ord! För att vara med att tävla, gör så här:

Gå in på Nordljus hemsida, välj ut en produkt som ni gillar, och klicka på Facebook gilla-knappen som finns till produkten. Alla nätbutikens produkter har facebookknappar. För att öka vinstchanserna lite extra kan man om man vill även dela prylen man gillat på facebook. Sedan lämnar ni en kommentar här nere i mitt kommentarsfält på bloggen, så att jag vet att ni är med och tävlar. Tala gärna om vilken produkt ni gillade, t ex genom att klistra in produktens länk i kommentarsfältet. På söndag nästa vecka drar vi en vinnare!

För att föregå med gott exempel, och för att visa hur mycket fint det finns att gilla i nätbutiken, har jag här satt ihop mina favoriter; en ljusblå klänning från Love Forever, ett diskställ i zink från Madam Stoltz, vad som helst från holländska Pip Studio och vackra glasburkar från House Doctor, för att bara nämna några saker som sätter igång mitt ha-begär. Jag ser fram emot att få se vilka grejer ni gillar bäst!

18 mars, 2012

54 kommentarer

 1. Hej! Fina saker du visar upp. Själv tycker jag om de vackra glasburkarna från House Doctor. Fyllda med hemgjord kola = perfekt present!

  Kram Denise

 2. Oh hoppande jesus, välja en sak och gilla den… EN sak?!? Vi behövde inte bläddra länge förrän vi hittat massevis som vi gillade:) Men till slut enades vi om att vi gillar deras diskställ, (IKEAs träblask kan slänga sej i väggen!),
  http://www.nordljus.net/se/art/diskstall-madam-stoltz-lev-v22-1.php?grp=321405
  och nu såg vi att du också gillade det… jaja, som det kan bli!

  Så det är gillat, delat på fb och nu kommenterat.

 3. Tack för din fina kommentar hos mig! Jag blev rörd själv faktiskt, ibland tänker jag, var det jag?? Men jo, så är det ju.
  Men nu är det vår, köket börjar ta form på riktigt och på onsdag kommer jag vara nervös!!!
  Oj, oj, oj, välja kan jag nog inte mitt ha-begär är för stort;))
  Ha de fint!
  Kram Anna

 4. Alltså tågformen är ju underbar! Jag och maken träffades på ett pågatåg på väg till gymnasiet i hbg för snart ett decennie sedan 😉 som morgongåva när vi gifte oss hade han haft en guldsmed till att designa ett hänge föreställandes ett pågatåg just! 🙂 det tar jag i princip aldrig av mig 😉

  Tåg har därav en speciell betydelse i denna familjen hihi!

 5. Åh, provar lyckan! Skulle avra så roligt att göra en fin tårta till systersonen när han fyller år, så silikonformen är ju perfekt för det ändamålet 🙂

  Gillar Nordljus på Fb också samt varan och delat för lite extra chans 🙂 (Nathalié Teodorson heter jag på FB)
  Denna är min favorit: http://www.nordljus.net/se/art/madonna-rita-filipiniana.php?grp=381631&XBLG11113=341f0f45afcd7acffcd1098cf5509731

  Håller tummarna för lite tur till påsk!

  Kram Nathalié
  n.teodorson@gmail.com

 6. Hej!

  Hittar så många fina saker, men fastnar som vanligt på saker med hjärtan!
  Älskar nog allt bara det har form som ett hjärta eller det är hjärtan på produkten:)
  Och nu har jag hittat en favorit som är kombination av just hjärta och älskade Ib Laursen, nämligen en hjärtformad pajform:
  http://www.nordljus.net/se/art/pajform-hearts-country-lavendel-ib-laursen-1.php?grp=321898&XBLG11113=dc87dd5e0f78fe7374241f3fae798f5a

  Eftersom jag just på denna produkt inte hittar någon gilla-knapp (hittar den på andra produkter…) så har jag självklart delat sidan och även delat tävlingen på min Fb med namn Hilde Jensen.

  Nu hoppas jag på vinst, då skall min älskade mamma få detta "påskägg" eftersom vi åker långa vägen hem till henne i påsk!

  Kram från hilde_jensen@hotmail.com

 7. Hej!
  Så svårt det blev, välja ngt av alla dessa snygga ting..
  Så efter mycket möda och kärt besvär, så valde jag det snygga lykthuset Zink du Nord… Så snyggt, bara älskar det.
  Hoppas i alla fall på tur i din utlottning, har sällan råd att införskaffa ngt nytt och fint till hemmet. Så att vinna detta skulle vara såå underbart. Har delat på fb (Marie L-m) och gillar sedan tidigare. Ha det så gott önskar Marie
  ragna_marie@hotmail.com

 8. Oj Vad spännande. Jag är väldigt förtjust i bruksföremål som samtidigt är snygga. Rice burkar med lock är både snygga och praktiska.

  Bhttp://www.nordljus.net/se/art/skal-med-lock-greenturquoise-mix-rice.

  Har tryckt på gilla i facebook-knappen samt lagt in en mening om att jag gillar just den här typen av bruksvaror. 🙂

 9. Vilka underbara saker det finns, speciellt inom bakning och porslin!
  Mina favoriter är t.ex Ballongvisp Flower RICE, Vispskål RICE, Slickepottar från RICE, Ugnsform Square Pink RICE, Pajform Hearts Country Lavendel IB Laursen…
  För att bara nämna några favoriter 🙂

 10. Åh, vad jag skulle vilja vinna! Blev arbetslös 2/1 och har fortfarande inte fått någon a-kassa så skulle verkligen behöva muntras upp…

  Jag gillade formen "Country cream IB Laursen"… Har både gillat och delat!

  Hoppas, hoppas, hoppas!!!

 11. Åh tågform. Den blir perfekt till min treåring. Han är tågtokig. Som min man. Som min svärfar. Vad är det med män och tåg?

  Jag gillade tågformen!

  /Britta

 12. Åh vilka fina saker!
  Jag vill vara med och tävla.
  Detta är min absoluta favorit på Nordljus farligt fina shopp 🙂
  Klänning Macy Velvet Lavender ChillNorway

  Har delat på facebook
  Annelie

 13. Wow vad fina saker. Men tänk ad fin denna skulle vara runt min hals! Den måste jag investera i! 🙂

  Halsband antik ram Tree Jewellery

  r

 14. Hej!
  vilken fin tävling!
  Jag gillar tak och bordslampa från House Doctor,men de hade ingen gillaknapp…!
  Gillar även trädgårdsset från Madame Stoltz.
  Har delat på fb,nu håller jag tummarna!

  Camilla kubbov30@gavlenet.se

 15. Jag vill tävla förstås.

  En liten burk jag önska vill
  så bra till påsk för inlagd sill.
  När sillen sedan ätits upp
  jag fyller den med godistupp.

 16. Ugnsform Mint – RICE

  Hittade denna goding på sidan, då vi är en växande familj och vi älskar att ha många på besök så skulle denna vara perfekt i vårt hem. =) Jag är den som gör allt från grunden och älskar mitt kök! Så denna tävling kan man inte missa.

  MVH Carro

 17. Jag vill också gärna vara med & tävla, fast jag inte kommer in på deras sida1 de har mkt fint /(har ju kikat flera gånger förut ) och Rice sortimentet är ju bäst tycker jag! Smarriga äppelpajer i deras fina ugnsformar är ju lyx att ställa fram till kaffet!
  Mvh Therese

 18. Jag vill också gärna vara med & tävla, fast jag inte kommer in på deras sida1 de har mkt fint /(har ju kikat flera gånger förut ) och Rice sortimentet är ju bäst tycker jag! Smarriga äppelpajer i deras fina ugnsformar är ju lyx att ställa fram till kaffet!
  Mvh Therese

Svara

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration

Följ @baraenkakatill på Instagram för ännu mer matinspiration